search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 11:31
MENU CLOSE

Ιατρικός «Γολγoθάς» για τη Νόρα Βαλσάμη: Η φωτογραφία δίπλα στον γιο της (Photo)

17.12.2019 11:29
Ιατρικός «Γολγoθάς» για τη Νόρα Βαλσάμη: Η φωτογραφία δίπλα στον γιο της (Photo) - Media

 

 

Παρά τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει τα τελευταία χρόνια, η Νόρα Βαλσάμη φαίνεται να αισθάνεται ευτυχισμένη κρατώντας τον γιο της από τον ώμο με αγάπη και καμάρι.

Η σπουδαία ηθοποιός, που όλοι αγαπήσαμε μέσα από τους θρυλικούς ρόλους της σε μερικές από τις πιο εμπορικές ταινίες της «χρυσής» εποχής του ελληνικού κινηματογράφου, αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα εδώ και χρόνια.

Παρ’ όλα αυτά δεν χάνει το κουράγιο της, ειδικά όταν είναι στο πλευρό της ο γιος της, στον οποίο έχει μεγάλη αδυναμία, και ο αγαπημένος σύζυγος και γνωστός σκηνοθέτης Ερρίκος Ανδρέου.

Πάντως, αν και αγνώριστη λόγω του χρόνου που έχει περάσει και της ταλαιπωρίας που έχει υποστεί από τα θέματα που έχει με την υγεία της, το ζεστό χαμόγελο της Νόρας Βαλσάμη στη φωτογραφία αποδεικνύει περίτρανα την αγάπη της για τη ζωή.

Η διάσημη ηθοποιός εδώ και μία δεκαετία έχει αποσυρθεί από την ενεργό δράση. Ωστόσο, τα τελευταία τέσσερα χρόνια -όπως η ίδια είχε αποκαλύψει στην εφημερίδα «Espresso» σε παλαιότερη συνέντευξή της- ανεβαίνει έναν ιατρικό γολγοθά.

«Υποφέρω και πονάω. Και πονάω πολύ» δήλωνε, δείχνοντας το μέγεθος του προβλήματος που αντιμετωπίζει. Να θυμίσουμε πως πριν από ενάμιση χρόνο η οικογένεια της Νόρας Βαλσάμη και του Ερρίκου Ανδρέου βρέθηκε στο επίκεντρο της δημοσιότητας για ακόμη έναν δυσάρεστο λόγο.

Τράπεζα στην οποία χρωστούσαν έβγαλε σε πλειστηριασμό ένα μικρό σπίτι που είχαν αγοράσει για τον γιο τους Ερικ. Ωστόσο χάρη στη δημοσιότητα που πήρε το θέμα μετά το σχετικό πρωτοσέλιδο της «Espresso» και τις προσπάθειες του ζευγαριού, το σπίτι σώθηκε τελικά.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 11:31