24/01/2021 08:54:08

Σε άνδρα ανήκουν τα οστά που εντοπίστηκαν στα Περβόλια

Σε άνδρα ανήκουν τα οστά που εντοπίστηκαν στα Περβόλια - Media

 

Σε άντρα φαίνεται πως ανήκουν τα οστά που εντοπίστηκαν στις 27 Δεκεμβρίου και στις 5 Ιανουαρίου σε παραλία στα Περβόλια στην Κύπρο.

Σε δηλώσεις του, ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Χρίστος Ανδρέου, περιέγραψε τον εντοπισμό των οστών, τα οποία εξετάστηκαν και εξήχθησαν ορισμένα συμπεράσματα.

Σύμφωνα με τον κ. Ανδρέου, αρχικά πληροφορία ανέφερε πως τα οστά εντοπίστηκαν στην παραλία των Περβολιών και μέλη του αστυνομικού σταθμού Κιτίου τα παρέλαβαν. Έπειτα, στις 5 Ιανουαρίου, έφθασε στην Αστυνομία νέα πληροφορία για εντοπισμό οστών στην ίδια περιοχή.

Τα οστά εστάλησαν στο νεκροτομείο του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, όπου εξετάστηκαν στην παρουσία ιατροδικαστή και ανθρωπολόγου.

Μετά τις εξετάσεις, εξήλθε συμπέρασμα ότι τα ανθρώπινα οστά ανήκαν σε άνδρα και φαίνεται να ήταν θαμμένα εκεί, πριν έρθουν στην επιφάνεια λόγω της έντονης θαλασσοταραχής.

Μάλιστα, ο εκπρόσωπος Τύπου του Σώματος, υπογράμμισε ότι τα οστά πιθανόν να ήταν εκεί από την περίοδο που ακολούθησε της τουρκοκυπριακής ανταρσίας το 1963-1964.

Πηγή: Philenews

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.