21/02/2020 14:55:10

Διπλό πρωτοσέλιδο χτύπημα της «Καθημερινής» κατά Κεραμέως

Διπλό πρωτοσέλιδο χτύπημα της «Καθημερινής» κατά Κεραμέως - Media

 

Αντιδράσεις και κριτική ακόμη και από τα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ έχει προκαλέσει η απόφαση του υπουργείου Παιδείας να απελευθερώσει πλήρως τη δυνατότητα κατάληψης μιας θέσης στο Δημόσιο, βάζοντας από την... πόρτα πλέον τα επί πληρωμή πτυχία από κάθε φύσης ιδιωτικά κολέγια.

Η εφημερίδα «Καθημερινή» ήταν αυτή που την Τρίτη 14 Ιανουαρίου στο πρωτοσέλιδό της έκανε λόγο για εκπαιδευτικούς στα δημόσια σχολεία από την πίσω «πόρτα» μέσω κολεγίων.

Την Τετάρτη 15 Ιανουαρίου, η εφημερίδα επανέρχεται και τα «χώνει» στο πρωτοσέλιδό της εις διπλούν στην κυβέρνηση (και ειδικά στην υπουργό Ν. Κεραμέως) για τα ιδιωτικά κολλέγια κάνοντας λόγο και στο κύριο άρθρο της για κυβερνητική προχειρότητα και καθηγητές δύο ταχυτήτων...

«Χωρίς να απαντήσει στα ουσιώδη ερωτήματα για τον έλεγχο ποιότητας παρεχομένων σπουδών από τα κολέγια, η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως απάντησε χθες στις επικρίσεις για την απόφαση να δίδεται η δυνατότητα διορισμού στη δημόσια εκπαίδευση των αποφοίτων τους» αναφέρει χαρακτηριστικά η «Καθημερινή».

Πηγή: zoornalistas.gr

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.