search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 12:00
MENU CLOSE

Θοδωρής Φραντζέσκος: «Σε ένα βράδυ χάσαμε όλη μας την περιουσία» (Video)

17.01.2020 08:10
Θοδωρής Φραντζέσκος: «Σε ένα βράδυ χάσαμε όλη μας την περιουσία» (Video) - Media

 

Καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο «The 2night Show» ήταν ο Θοδωρής Φραντζέσκος το βράδυ της Πέμπτης.

Ο γνωστός ηθοποιός που τη φετινή χρονιά απολαμβάνουμε στο «Το Κόκκινο Ποτάμι» του Μανούσου Μανουσάκη μίλησε -μεταξύ άλλων- για το παρ’ ολίγον εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη σε ηλικία μόλις 21 ετών, όπως και για τις δύσκολες στιγμές που βίωσε στα 10 του έτη, όταν η οικογένειά του έχασε όλα τα περιουσιακά της στοιχεία.

«Εγώ στα 21 μου έπαθα κάτι σαν εγκεφαλικό. Δεν ήταν ευτυχώς εγκεφαλικό, αλλά είχα ζοριστεί τόσο πολύ, είχα αγχωθεί, ήμουν ένας άνθρωπος θλιμμένος. Το πολέμησα, το δούλεψα και από εκεί και πέρα οδηγήθηκα σε κάποια μονοπάτια πάρα πολύ όμορφα. Πήγα σε ψυχολόγο, αλλά κυρίως βοηθήθηκα μόνος μου.

Οικογενειακά περάσαμε πάρα πολύ δύσκολα. Όταν ήμουν δέκα χρονών, ξαφνικά σε ένα βράδυ, χάσαμε όλη μας την περιουσία. Ο πατέρας μου είχε επιχειρήσεις, όπου όλα ήταν υποθηκευμένα… Θυμάμαι τη μητέρα μου να έρχεται στο δωμάτιό μου και να μου λέει “Θόδωρε, φεύγουμε” και το μόνο που πρόλαβα να πάρω ήταν το μαξιλάρι μου. Τα χάσαμε όλα, ήταν πάρα πολύ σκληρό, ήταν ένας ξεριζωμός για μένα», είπε μεταξύ άλλων. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 11:57