search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 01:09
MENU CLOSE

Έπεφτε συνέχεια θύμα μπούλινγκ και αποφάσισε να μεταμορφωθεί σε «άνθρωπος Σατανάς» για να τρομάζει τους άλλους (Photos/Video)

04.02.2020 16:18
Έπεφτε συνέχεια θύμα μπούλινγκ και αποφάσισε να μεταμορφωθεί σε «άνθρωπος Σατανάς» για να τρομάζει τους άλλους  (Photos/Video) - Media

 

Ο Μιγκέλ Φάρο Ντο Πάρδο, είναι από τη Βραζιλία και τα τελευταία χρόνια έχει βαλθεί να κάνει θεαματικές αλλαγές στην εξωτερική του εμφάνιση.

Από ένας φυσιολογικός άνδρας που ήταν μεταμορφώθηκε σε «άνθρωπο Σατανά».

Έκανε τατουάζ σε όλο του το κορμί και τη γλώσσα την οποία έβαψε μαύρη.

Έκανε τατουάζ μέσα στο ασπράδι του ματιού του και πλέον στο μάτι του υπάρχει μόνο μια μαυρίλα.

Εμφύτευσε δυο κέρατα στο μέτωπο του ενώ πήγε και στον οδοντίατρο να του τροχίσει όλα τα δόντια και να γίνουν μυτερά σαν κυνόδοντες.

Την αρχή και την πρώτη ιδέα του την έδωσε ο ίδιος του ο πατέρας ο οποίος έχει ένα στούντιο και κάνει τατουάζ σε πελάτες.

Εκείνος του είπε να γεμίσει το σώμα του με τατουάζ και piercing, προκειμένου να φαίνεται απειλητικός και να μην τον ενοχλούν στο δρόμο.

Ο Μιγκέλ πόνεσε πολύ με όλες αυτές τις επεμβάσεις στο σώμα του αλλά «μπορώ να υπομείνω τον πόνο για να πετύχω το σκοπό μου» λέει αποστομωτικά και συνεχίζει: «Πόνεσα αφάνταστα όταν έκανα το τατουάζ στο ασπράδι των ματιών μου. Πονούσα και έπρεπε να μένω ακίνητος γιατί μια λάθος βελονιά μπορούσε να με τυφλώσει»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 19:42