search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 23:44
MENU CLOSE

Η συγκινητική εξομολόγηση της Μαρίας Εκμεκτσίογλου: «Έφαγα το ξύλο της χρονιάς – Δε θυμάμαι να είδα ποτέ ηλιοβασίλεμα»

08.03.2020 12:42
Η συγκινητική εξομολόγηση της Μαρίας Εκμεκτσίογλου: «Έφαγα το ξύλο της χρονιάς - Δε θυμάμαι να είδα ποτέ ηλιοβασίλεμα» - Media

 

Για το αυστηρό οικογενειακό περιβάλλον, στο οποίο μεγάλωσε στην Κωνσταντινούπολη, μίλησε η Μαρία Εκμεκτσίογλου, στο πλαίσιο της συνέντευξης που έδωσε στο Dot και τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο.

«Υπήρχαν πολλά στερεότυπα και ταμπού. Μεγαλώσαμε σε μια ανδροκρατούμενη κοινωνία, πατριαρχική. Στην Κωνσταντινούπολη τότε, όταν πηγαίναμε να χορέψουμε, τα κλαμπ άνοιγαν στις 12 το μεσημέρι κι έκλειναν στις 4 το απόγευμα.

Στις 4 το απόγευμα έπρεπε να ήμασταν σπίτι μας. Έτσι και γυρίζαμε σπίτι στις 7 τρώγαμε ξύλο. Μεγαλώσαμε με μπαμπάδες πολύ αυστηρούς. Εγώ δεν θυμάμαι να είδα ποτέ ηλιοβασίλεμα και δεν μιλάω για μια περίοδο πριν από πολλά χρόνια, είμαι 50 χρονών όχι 70. Πολύ αυστηρό περιβάλλον. Δεν είναι μόνο που σε παρακολουθεί ο μπαμπάς σου, υπάρχει το σόι, οι θείοι σου, ο νονός σου. Σε είδε ο θείος σε βόλτα να περπατάς χέρι χέρι με άντρα, μαύρη το βράδυ από το ξύλο. Το έχω ζήσει αυτό. Ο θείος μου ο Ευριπίδης με είδε να κρατιέμαι χέρι χέρι με αγόρι στα Πριγκιποννήσια, έφαγα το ξύλο της χρονιάς μετά», εξομολογήθηκε η Μαρία Εκμεκτσίογλου.

Πηγή: zappit.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 22:03