search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 17:09
MENU CLOSE

Ακρίτα: Μη συγκρίνουμε την Πρωτοψάλτη με τους φασίστες, είναι άδικο

08.03.2020 15:34
Ακρίτα: «Όταν βαριέμαι στην καραντίνα διαβάζω το Πόθεν Έσχες Μητσοτάκη με τα 32 ακίνητα»  - Media

 

Την στήριξή της στην Άλκηστη Πρωτοψάλτη εκφράζει η Έλενα Ακρίτα, με αφορμή την κριτική που δέχεται η γνωστή καλλιτέχνιδα για την τοποθέτησή της αναφορικά με τα τεκταινόμενα στον Έβρο.

«Μην την συγκρίνουμε με τους φασίστες, είναι άδικο», αναφέρει η Έλενα Ακρίτα. «Ούτε τους πρόσφυγες βρίζει ούτε τους μετανάστες. Έκανε μια τοποθέτηση, δικαίωμά της. Το γεγονός ότι δεν συμφωνούμε μαζί της, δεν σημαίνει ότι θα την αποκαθηλώσουμε ως ερμηνεύτρια.

Και η Βίκυ Μοσχολιού στα δεξιά μας βρισκόταν πάντα, αλλά εμείς οι θαυμαστές την λατρεύαμε και την λατρεύουμε ακόμα. Είναι σπουδαία τραγουδίστρια η Πρωτοψάλτη. Μαζί με τον Κραουνάκη και τη Λίνα έχουν γράψει ιστορία μεγάλη και λαμπρή στο ελληνικό τραγούδι. Άποψη μου», καταλήγει.

Υπενθυμίζεται ότι σε πρόσφατη ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram η Άλκιστις Πρωτοψάλτη εξέφραζε τις ευχαριστίες της «στους στρατιώτες μας που φυλάσσουν θερμοπύλες», με αφορμή όσα λαμβάνουν χώρα στον Έβρο.

«Ένα ευχαριστώ από τα βάθη της ψυχής μου στους στρατιώτες μας που «φυλάσσουν Θερμοπύλες». Απ ότι διαφαίνεται θα είναι μία «πράξη» διαρκείας από τον Έβρο μεχρι το Καστελόριζο. Είμαστε μαθημένοι να υπερασπιζόμαστε την Ελλάδα, κι αυτή τη φορά δεν θα είμαστε 300 θα είμαστε μια γροθιά. Σταθερά προσηλωμένοι στα ιδανικά μας και στον πολιτισμό μας. Δίκαιοι… Σαν έτοιμοι από καιρό… Θα υπερασπιζόμαστε τον τόπο μας χωρίς να γινόμαστε απάνθρωποι», έγραψε.

View this post on Instagram

Ένα ευχαριστώ από τα βάθη της ψυχής μου στους στρατιώτες μας που «φυλάσσουν Θερμοπύλες» Απ ότι διαφαίνεται θα είναι μία «πράξη» διαρκείας από τον Έβρο μεχρι το Καστελόριζο … Είμαστε μαθημένοι να υπερασπιζόμαστε την Ελλάδα, κι αυτή τη φορά δεν θα είμαστε 300 θα είμαστε μια γροθιά . Σταθερά προσηλωμένοι στα ιδανικά μας και στον πολιτισμό μας. Δίκαιοι … Σαν έτοιμοι από καιρό… Θα υπερασπιζόμαστε τον τόπο μας χωρίς να γινόμαστε απάνθρωποι. #greece #mybeautifulcountry #beautifulpeoples

A post shared by Alkistis Protopsalti -Greece (@alkistisprotopsalti) on

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 17:09