search
ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 21:36
MENU CLOSE

Είχαν στήσει τραπεζοκαθίσματα σαν να μην τρέχει τίποτα: Συλλήψεις σε Πάτρα, Πύργο, Αγρίνιο και Πρέβεζα

14.03.2020 14:54
Είχαν στήσει τραπεζοκαθίσματα σαν να μην τρέχει τίποτα: Συλλήψεις σε Πάτρα, Πύργο, Αγρίνιο και Πρέβεζα - Media

 

Σε έξι συλλήψεις προχώρησε η Αστυνομία σε Πάτρα, Αγρίνιο και Πύργο, διότι οι ιδιοκτήτες ή υπεύθυνοι των καταστημάτων δεν τήρησαν την απόφαση, στο πλαίσιο των μέτρων που έχουν ληφθεί, για την μείωση της διασποράς της νόσου του κορονοϊού.

Ειδικότερα, η Αστυνομία συνέλαβε δύο άτομα στην Πάτρα, τρία άτομα στο Αγρίνιο και ένα ακόμη άτομο στον Πύργο, διότι λειτουργούσαν, κατά περίπτωση, καταστήματα καφέ, εστίασης και σνακ μπαρ, έχοντας αναπτύξει τραπεζοκαθίσματα.

Σύλληψη και στην Πρέβεζα

Συνελήφθη στην Πρέβεζα η ιδιοκτήτρια καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος καθώς παραβίασε τα μέτρα προστασίας από τον κορονοϊό. Σε έλεγχο που έγινε από αστυνομικούς για την τήρηση των μέτρων προστασίας στην πόλη, το καφέ-ουζερί που διατηρεί η 59χρονη γυναίκα σε κεντρικό σημείο λειτουργούσε κανονικά. Οι αστυνομικοί την συνέλαβαν και με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος της θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 21:34