search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 09:22
MENU CLOSE

Κορωνοϊός: Ελικόπτερο της αστυνομίας κατέβηκε χαμηλά σε παραλία για να δημιουργήσει αμμοθύελλα και να διώξει τον κόσμο από την παραλία (Video)

24.03.2020 17:46
Κορωνοϊός: Ελικόπτερο της αστυνομίας κατέβηκε χαμηλά σε παραλία για να δημιουργήσει αμμοθύελλα και να διώξει τον κόσμο από την παραλία (Video) - Media

 

Στο Ρίο της Βραζιλίας οι άνθρωποι εξακολουθούν να μην υπακούουν στις εκκλήσεις της αστυνομίας να μην συγκεντρώνονται στις παραλίες λόγω κορωνοϊού και πηγαίνουν στις μεγάλες ακτές της περιοχής ανά παρέες για να απολαύσουν τη θάλασσα. Κάτι που είναι εξαιρετικά επικίνδυνο λόγω της εξάπλωσης του κορωνοϊού. 
Η αστυνομία για να τους διώξει χρησιμοποίησε έναν διαφορετικό τρόπο αφού με τις εκκλησεις στα μεγάφωνα δεν άκουγαν και παρέμεναν. Ένα ελικόπτερο κατέβηκε πολύ χαμηλά και από τον έλικα άρχισε να δημιουργεί στροβίλους και αμμοθύελλες προκειμένου να διώξει τον κόσμο από το σημείο. 
Ύστερα από κάποιους κύκλους πάνω από την άμμο, το ελικόπτερο προσγειώθηκε και όσοι συνέχιζαν να παραμένουν και να λιάζονται στην παραλία συνελήφθησαν από τους αστυνομικούς. 
Την ίδια στιγμή που ο ακροδεξιός Μπολσονάρου δεν επιβάλλει απαγόρευση της κυκλοφορίας, το νόμο έχουν πάρει στα χέρια τους οι συμμορίες από τις φαβέλες. Κάθε απόγευμα κυκλοφορούν αυτοκίνητα γεμάτα με μέλη συμμοριών το οποίο φωνάζει από τα μεγάφωνα: «Από τις 8 το βράδυ μέχρι το πρωί δεν θα κυκλοφορεί κανείς στους δρόμους λόγω κορωνοϊού. Σεβαστείτε το ωράριο γιατί θα σας μάθουμε εμείς να το σέβεστε»  
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 09:19