search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 07:02
MENU CLOSE

Σύγλιση θέσεων έχουν Μοσκοβισί-Μόντι

08.07.2012 07:51
Σύγλιση θέσεων έχουν Μοσκοβισί-Μόντι - Media

Με τον Γάλλο υπουργό Οικονομικών, Πιερ Μοσκοβισί, συναντήθηκε την Κυριακή ο Ιταλός πρωθυπουργός Μάριο Μόντι στο περιθώριο του οικονομικού φόρουμ της Αιξ-αν-Προβάνς.

Με τον Γάλλο υπουργό Οικονομικών, Πιερ Μοσκοβισί, συναντήθηκε την Κυριακή ο Ιταλός πρωθυπουργός Μάριο Μόντι στο περιθώριο του οικονομικού φόρουμ της Αιξ-αν-Προβάνς.

Ο Γάλλος υπουργός Οικονομικών, Πιέρ Μοσκοβισί, δήλωσε ότι οι απόψεις του ιδίου και του Ιταλού πρωθυπουργού Μάριο Μόντι, «συγκλίνουν πολύ», ενώ αρνήθηκε ότι υπάρχει οποιαδήποτε υποβάθμιση στις γαλλο-γερμανικές σχέσεις.

Χωρίς να αποκαλύψει το περιεχόμενο των συνομιλιών του με τον Μόντι, ο Γάλλος υπουργός τόνισε: «Οι θέσεις μας συγκλίνουν πολύ, έχουμε σχέσεις εμπιστοσύνης που τείνουν προς την ίδια κατεύθυνση».

Σημειώνεται ότι την Κυριακή θα πραγματοποιηθεί μία ακόμα συνάντηση του Φρανσουά Ολάντ με την Άνγκελα Μέρκελ, αυτή τη φορά σε γαλλικό εδάφους.

Η συνάντηση έγινε στη Ρεμς με αφορμή την 50ή επέτειο από τη γαλλογερμανική συμφιλίωση, η οποία είχε «σφραγιστεί» την 8η Ιουλίου 1962 από το στρατηγό Σαρλ ντε Γκολ και τον Γερμανό καγκελάριο Κόνραντ Αντενάουερ.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 06:59