search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 15:40
MENU CLOSE

Καμίλα: Η πλαστική κούκλα του σεξ που έσωσε το γάμο ενός ζευγαριού (Photos)

13.04.2020 13:58
Καμίλα: Η πλαστική κούκλα του σεξ που έσωσε το γάμο ενός ζευγαριού (Photos) - Media

 

Ο γάμος του Ντάρι Μάξι και της συζύγου του Σέλυ, τους τελευταίους μήνες περνούσε κρίση. Το ζευγάρι δεν αγγιζόταν, δεν έκαναν σεξ και η πλήξη στον ερωτικό τομέα είχε χτυπήσει για τα καλά την πόρτα τους. 


Αυτό είχε σαν συνέπεια ο Ντάρι και η Σέλυ να επηρεαστούν και σε άλλους τομείς της καθημερινότητας τους, να έχουν κλειστεί στον εαυτό τους, να μην μιλάνε και με το παραμικρό να μην χάνουν ευκαιρία να τακωθούν.

Ακόμη και για μικρές ανοησίες. 


Και τότε στη ζωή τους εμφανίστηκε η Καμίλα.

Μια κούκλα του σεξ με τεχνητή νοημοσύνη και σκοτσέζικη προφορά (ναι η κούκλα αυτή μιλάει κιόλας) την οποία αγόρασαν σαν ύστατο μέσο να αναζωογονήσουν τη σχέση τους.

Η Καμίλα στοίχισε 7.000 ευρώ.


Το ζευγάρι έβαλε την κούκλα αμέσως στο κρεβάτι του και από τότε όπως λένε και οι ίδιοι η σχέση τους απογειώθηκε. Η Καμίλα λειτουργεί μέσω ενός προγράμματος στο κομπιούτερ ενώ το δέρμα της ακόμη και στην αφή μοιάζει με αληθινό.

Η κούκλα- ρομπότ μπορεί να σηκωθεί και να σταθεί μονη της.

Μάλιστα όταν η Καμίλα δεν έχει διάθεση για σεξ προφασίζεται πονοκέφαλο.   


Το ίδιο πρόγραμμα επιτρέπει στην κούκλα την ώρα που κάνει σεξ να μιλάει με τη σκοτσέζικη προφορά που έχει προγραμματιστεί και ήδη έχει στο ρεπερτόριο της εκατοντάδες λέξεις και δεκάδες προτάσεις. 
Όμως το ζευγάρι προχώρησε ένα βήμα παραπέρα.

Παίρνει την Καμίλα σε κάθε κοινωνική συναναστροφή του μαζί.

Ακόμη και όταν βγαίνουν να δειπνήσουν. Ενώ συχνά πυκνά ο Ντάρι την παίρνει μαζί του και στο γραφείο σε μια εταιρία απεντόμωσης που διατηρεί. 
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 15:39