search
ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 04:55
MENU CLOSE

Ινδία: «Νταής» έσυρε από τα μαλλιά και χτύπησε άγρια συναδέλφισσά του επειδή του ζήτησε να φορέσει μάσκα (Video)

01.07.2020 07:42
Ινδία: «Νταής» έσυρε από τα μαλλιά και χτύπησε άγρια συναδέλφισσά του επειδή του ζήτησε να φορέσει μάσκα (Video) - Media

 

Άλλο ένα σκληρό περιστατικό με θύμα γυναίκα δημοσιοποιήθηκε από την Ινδία. Συγκεκριμένα μία γυναίκα επειδή τόλμησε να υπενθυμίσει σε συνάδελφός της ότι πρέπει να φοράει μάσκα προκειμένου να περιοριστεί η διασπορά του κορωνοϊού στη χώρα μάλλον το μετάνιωσε πικρά.

Όπως φαίνεται στο βίντεο, ο Ινδός δράστης αρχικά σέρνει από τα μαλλιά τη γυναίκα και στη συνέχεια τη χτυπάει με το «μπράτσο» μιας καρέκλας.

Μπορεί να έσπευσαν διάφοροι συνάδελφοί του να τον σταματήσουν αλλά ακόμα κι εκείνοι όπως φαίνετια στο βίντεο, “χαλαρά” τον αντιμετώπισαν αφού δεν κατάφεραν να τον αποτρέψουν με την πρώτη τους προσπάθεια. 

Τελικά η άτυχη γυναίκα γλίτωσε τα χειρότερα και ο δράστης της άγριας επίθεσης εναντίνο της συνελήφθη.

«Η προστασία των γυναικών αποτελεί για εμάς πρώτη προτεραιότητα» διεμήνυσε το τοπικό αστυνομικό τμήμα με ανάρτησή του στο twitter ενώ εκπρόσωποι οργανώσεων για τα δικαιώματα των γυναικών ζητούν την παραδειγματική τιμωρία του δράστη.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 01:32