search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 12:20
MENU CLOSE

Ούρλιαξε «Είμαι ο Ιησούς» και σκότωσε ηλικιωμένο – Ζωγράφιζε σταυρούς με το αίμα του (Video)

02.07.2020 17:05
Ούρλιαξε «Είμαι ο Ιησούς» και σκότωσε ηλικιωμένο - Ζωγράφιζε σταυρούς με το αίμα του (Video) - Media

 

Τρομακτικό βίντεο δείχνει έναν κλέφτη να φωνάζει «Είμαι ο Ιησούς» προτού σκοτώσει έναν αθώο ηλικιωμένο, στη Μ. Βρετανία.

Το βίντεο του 39χρονου Γκάβιν Κόλινς τον δείχνει σε ένα επιταχυνόμενο αυτοκίνητο με τα μάτια του να βγαίνουν καθώς βρίζει, δακρύζει και βγάζει τα χέρια του από το τιμόνι.

Φωνάζει, ενώ αρχίζει να αυξάνει την ταχύτητα του οχήματος: «Πάμε! Ας πάμε! Είμαι εξοργισμένος. Είμαι ο Ιησούς. Είμαι απόγονος του Θεού. Παρακολουθήστε με!Γίνομαι όλο και πιο δυνατός».

Στη συνέχεια, το βίντεο δείχνει την αστυνομία να τον χτυπάει με τέιζερ προτού τον τραβήξει από το αυτοκίνητο που είχε συντριβεί, το οποίο είχε ανατραπεί πάνω στον 87χρονο Terry Radford, ο οποίος βγήκε για μια βόλτα στο Mansfield Woodhouse, σύμφωνα με πληροφορίες.

Ο Κόλινς είχε μόλις αποφυλακιστεί με τον όρο της απαγόρευσης κυκλοφορίας.

Την Τετάρτη φυλακίστηκε ισόβια με ελάχιστη ποινή 14 ετών για την ανθρωποκτονία του κ. Radford λόγω μειωμένης ευθύνης.

Σύμφωνα με τη νέα νομοθεσία, ο δικαστής εξέδωσε ποινή ισόβιας κάθειρξης, πράγμα που σημαίνει ότι ο δράστης μπορεί να εκτίσει τα δύο τρίτα του ελάχιστου όρου για σοβαρό αδίκημα.

Σε αυτήν την περίπτωση όρισε τον ελάχιστο όρο των 14 ετών πριν να είναι επιλέξιμος για απαλλαγή.

Το δικαστήριο άκουσε ότι ο Collins πήγε στο σπίτι ενός γείτονα, μπήκε μέσα και πήρε τα κλειδιά του αυτοκινήτου και το αυτοκίνητο.

Πλάνα από την κάμερα κατέγραψαν τον Collins να ισχυρίζεται ότι είναι ο Ιησούς όταν οδηγούσε το αυτοκίνητο και φώναζε: «Είναι Μεγάλη Παρασκευή, η πραγματική μέρα. Γίνομαι όλο και πιο δυνατός».

Το βίντεο, το οποίο κυκλοφόρησε από την Αστυνομία του Νότινγχαμ, τον δείχνει να οδηγεί επικίνδυνα προς το Σκέγκμπι, όπου συντρίβεται σε ένα σπίτι.

Στη συνέχεια βγαίνει από το όχημα και πλησιάζει τον ιδιοκτήτη του σπιτιού, ο οποίος τυχαίνει να στέκεται έξω και τον απειλεί πριν προσπαθήσει να κλέψει το αυτοκίνητό του.

Μια άλλη οδηγός σταμάτησε για να δει αν μπορεί να βοηθήσει, αλλά όταν άνοιξε το παράθυρο του συνοδηγού, ο Collins πήδηξε στο αυτοκίνητο και έσπρωξε έξω τη γυναίκα.

Η αστυνομία άρχισε να λαμβάνει αναφορές ότι ένα όχημα οδηγούσε ακανόνιστα σε πεζόδρομο γύρω από το Manor Sport and Recreation Center, Mansfield Woodhouse.

Όταν το αυτοκίνητο σφηνώθηκε στα κιγκλιδώματα, ο Collins μπήκε σε ένα κοντινό σπίτι όπου η Nicola Cox βρισκόταν στο σαλόνι με τους δύο γιους της, ηλικίας πέντε μηνών και τεσσάρων ετών.

Ο Κόλινς εισέβαλε και σχημάτισε ένα σημάδι σταυρού σε γυαλί με το ίδιο του το αίμα προτού απαιτήσει από τη γυναίκα να παραδώσει τα κλειδιά του αυτοκινήτου της και απείλησε να σκοτώσει τους γιους της.

Στη συνέχεια πήρε τα κλειδιά και σχημάτισε πάλι ένα σταυρό από αίμα στο κεφάλι της μητέρας και στον μικρότερο γιο της.

Λίγες στιγμές αργότερα, ο Κόλινς μπήκε στο αυτοκίνητο της Nicola και το ανέτρεψε πάνω στον κ. Radford.

Ο Κόλινς έπειτα προσπάθησε να τρακάρει δύο φορές αστυνομικό όχημα προτού οδηγήσει με μεγάλη ταχύτητα, με την καταδίωξη να καταλήγει σε ένα κρησφύγετο όπου έπεσε στον μπροστινό κήπο και η αστυνομία του έκανε τέιζερ.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 12:20