search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 06:27
MENU CLOSE

Bianco: Ο απόλυτος προορισμός γαστρονομίας και χαλάρωσης στην Τήνο

03.07.2020 08:49
Κορωνοϊός: Εκτός της βρετανικής «κόκκινης» λίστας Λέσβος, Τήνος, Σέριφος, Σαντορίνη και Ζάκυνθος - Media

 

Στον κόλπο του Μπάλου της Τήνου με τα διαυγή και καθαρά νερά, σας υποδέχεται για δεύτερη χρονιά το Bianco, υποσχόμενο στιγμές χαλάρωσης στην παραλία αλλα και και υψηλής γαστρονομικής εμπειρίας σε ένα μοναδικό περιβάλλον από τον Σεφ του Master Chef, Ηλία Κιαζόλι.

Ο έμπειρος σεφ συνδυάζει τα τοπικά παραδοσιακά προϊόντα του νησιού με την μοντέρνα κουζίνα, δημιουργώντας κλασικά άλλα και ευφάνταστα ελληνικά πιάτα για το εστιατόριο και σνακ για την παραλία, ταξιδεύοντας τους επισκέπτες σε νέους γαστρονομικούς προορισμούς.

Μεταξύ άλλων μπορεί να γευτεί κανείς το καρπάτσιο από φρέσκο λαβράκι με ζελέ dashi και σχοινόπρασο, δίνοντάς του έτσι μία νότα ασιατική, τις αγκινάρες Τήνου ψητές στην σχάρα με μαγιονέζα spicy harissa, τo καλαμάρι ιδιαίτερα συνδυασμένο με καπνιστό αλλαντικό Τήνου και τις παπαρδέλες ραγού με την τοπική παλαιωμένη γραβιέρα. Το υπέροχο cheesecake με το τοπικό τυρί πέτρωμα και την χειροποίητη μαρμελάδα ελιάς ολοκληρώνει την γευστική εμπειρία και μας επιβεβαιώνει την δυναμική του σεφ στον χώρο της γαστρονομίας. 

Ο χώρος, σεβόμενος απόλυτα το περιβάλλον συνδυάζει το φινετσάτο κυκλαδίτικο design με έθνικ επιρροές δημιουργώντας μία αίσθηση διακριτικής καλοκαιρινής φινέτσας.

Στην παραλία, ο επισκέπτης μπορεί να περάσει στιγμές χαλάρωσης ξαπλώνοντας στα αναπαυτικά sun beds παρέα με δροσιστικά ροφήματα και απολαυστικά σνακ ενώ στο τροπικό μπαρ με ασιατικές επιρροές μπορεί να δοκιμάσει ένα από τα λαχταριστά signature cocktails.

Σε ένα μοναδικό σημείο που η φύση αποκαλύπτει όλες τις τις ομορφιές, το Bianco με τη διακριτική φινέτσα και την κοσμοπολίτικη αύρα υπόσχεται μία ξεχωριστή εμπειρία.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50