15/08/2020 17:02:13

Εταιρεία ψάχνει δοκιμαστή…τουαλέτας και πληρώνει 10.000 δολάρια!

Εταιρεία ψάχνει δοκιμαστή…τουαλέτας και πληρώνει 10.000 δολάρια! - Media

 

Πως θα σας φαινόταν η ιδέα να πληρώνεστε και το μόνο που θα έπρεπε να κάνετε είναι η ανάγκη σας;

Μια εταιρεία που φτιάχνει λεκάνες, η TUSHY, αναζητά... εναγωνιωδώς δοκιμαστή και πληρώνει όσο-όσο για να τον βρει μέχρι την Παρασκευή.

Συγκεκριμένα αναζητούν έναν «σύμβουλο τουαλέτας» -όπως τον ονομάζουν- για το καλοκαίρι. 

Η αγγελία αναφέρει:

«Η TUSHY ψάχνει το πρώτο μας VP Fecal Matters to ASSist στην καθημερινή επιλογή της εκστρατείας μας # Bidet2020. Με καθοδήγηση από τον αρχηγό μας Dr. Mark Hyman, ο νέος αντιπρόσωπός μας Fecal Matters θα δοκιμάσει και θα μελετήσει τις δικές του συνήθειες και θα το τεκμηριώσει μέσω των κοινωνικών μέσων της TUSHY. 10.000 $ συμβόλαιο. Την πρώτη θα συναντηθεί με τον Δρ Mark Hyman και τον ιδρυτή της TUSHY, Miki Agrawal, για να σχεδιάσουν τις δουλειές τους. Μέχρι τη δεύτερη εβδομάδα, ο VP των Fecal Matters θα έχει συγκεντρώσει πολλά δεδομένα γύρω από τις κινήσεις του εντέρου με βάση τη διατροφή και την έρευνά τους. Τι περιμένεις;».

Έχουν διαφημίσει τη δουλειά με τον τίτλο «VP for Fecal Matters» και αυτό που ζητούν ουσιαστικά από τον επιτυχημένο υποψήφιο είναι να δοκιμάσει ένα μέρος των προϊόντων τους, να μιλήσει με ανθρώπους που τα έχουν αγοράσει και να μοιραστεί τις εμπειρίες του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. 

Το πιο «άβολο» της υπόθεσης, όπως αναφέρει το gazzettaplus, είναι πως ο υποψήφιος θα πρέπει να συζητάει τι ακριβώς νιώθει μετά την δοκιμή των προϊόντων και είναι μια κουβέντα που κάποιος δεν την κάνει, όχι με άνεση τουλάχιστον. 

Ωστόσο όποιος είναι εντάξει με αυτό, τότε έχει σημαντική πιθανότητα να πάρει και την δουλειά. 

Η προθεσμία για τους υποψηφίους λήγει στις 10 Ιουλίου και θα διαρκέσει για τρεις μήνες. 

Πώς θα σας φαινόταν λοιπόν η ιδέα να πληρώνεστε και το μόνο που θα έπρεπε να κάνετε είναι η ανάγκη σας;

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.