search
ΔΕΥΤΕΡΑ 03.06.2024 01:50
MENU CLOSE

Μάνεσης για Λιάγκα: «Δεν τον εκτιμώ ως επαγγελματία αλλά είναι πιο έξυπνος» (Video)

20.05.2024 10:13
manesis-liagkas-new

Τη γνώμη του για τον Γιώργο Λιάγκα εξέφρασε ο Νίκος Μάνεσης στην εκπομπή του έπειτα από σχετική ερώτηση που δέχτηκε από τον Χάρη Λεμπιδάκη.

Ο δημοσιογράφος είπε -μεταξύ άλλων- ότι δεν εκτιμά τον Γιώργο Λιάγκα ως επαγγελματία, ενώ τον χαρακτήρισε πιο έξυπνο από τον ίδιο.

«Δεν ασχολούμαι καν. Μου είπανε κάποια στιγμή έξω ότι ο Λιάγκας είπε για εσένα κάτι ότι λες ανοησίες και είπα ότι έχει υψηλότερο IQ από εμένα και έχει δίκιο» είπε αρχικά ο Νίκος Μάνεσης, ενώ ερωτηθείς αν τον εκτιμά σαν επαγγελματία ο δημοσιογράφος απάντησε ως εξής: «Όχι, καθόλου, αλλά είναι πιο έξυπνος από εμένα. Άλλη ερώτηση».

«Δεν είναι έκπληξη που η Ελένη Μενεγάκη φεύγει από το Mega. Δεν θα έκανα εκπομπή σαν του Φερεντίνου. Δεν έχω όρεξη να κάνω τίποτα απολύτως» πρόσθεσε, τέλος, σχολιάζοντας τα τηλεοπτικά δρώμενα.

Λιάγκας: «Αυτό που κάνει ο Μάνεσης είναι τεράστιο λάθος, το έχει κάνει 2-3 φορές»

Υπενθυμίζεται ότι λίγο καιρό πριν, ο Γιώργος Λιάγκας είχε αναφερθεί στον Νίκο Μάνεση μέσω της εκπομπής του, χαρακτηρίζοντας λάθος το γεγονός ότι κάποιες φορές αμφισβητεί τις μετρήσεις στην τηλεθέαση.

«Το έχει κάνει 2-3 φορές αυτό ο Μάνεσης και ταπεινά λέω ότι είναι τεράστιο λάθος αυτό που κάνει. Πρέπει να σεβόμαστε τις μετρήσεις βάσει των οποίων όλοι κρινόμαστε. Κι εγώ μπορώ να πω όταν πάω καλά ότι οι μετρήσεις είναι σωστές και όταν δεν πάω ότι είναι λάθος. Αυτό, όμως, είναι αστείο να το λέμε. Εγώ, σταθερά τα τελευταία χρόνια, λέω ότι υπάρχει τεράστιο θέμα σε ό,τι αφορά στη μέτρηση των νεανικών κοινών που συρρικνώνονται με αποτέλεσμα το δείγμα, να μην είναι σωστό. Εμένα με ενδιαφέρει να με βλέπει ο κόσμος, γι’ αυτό και φέτος, που πάμε καλά και στο δυναμικό κοινό, μιλάω πάντα για το σύνολο. Ο Νίκος Μάνεσης κάνει πρωταθλητισμό τόσα χρόνια. Θα του κάτσει και 2-3 μέρες στραβές, πρέπει να βγει να γκρινιάζει τις στραβές μέρες; Μα, πρώτος είναι» είχε πει, μεταξύ άλλων.

Διαβάστε επίσης:

Τζένιφερ Λόπεζ – Μπεν Άφλεκ: Ποζάρουν αγκαλιασμένοι και βάζουν τέλος στις φήμες χωρισμού (Photo)

Στέφανος Κωνσταντινίδης: «Ποια είναι τα queer που έρχονται; Να ξέρω να κρυφτώ» – «Tα παιδιά μου κάνουν γυμνισμό με αθωότητα» (Video)

Λένα Δροσάκη: «Ένιωσα απόγνωση που πήρε τέτοιες διαστάσεις το διαζύγιο» – «Θυμάμαι να έχω 50 λεπτά στην τσέπη μου για μέρες» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 03.06.2024 01:15