19/09/2020 15:20:18

Ένα ηλεκτροκίνητο αυτοκίνητο έκανε τις βόλτες του στην Κάσο!

Ένα ηλεκτροκίνητο αυτοκίνητο  έκανε τις  βόλτες του στην Κάσο! - Media

 

Η θετική ανταπόκριση της ΕΕ μπορεί να δώσει τη δυνατότητα στην Κάσο να περάσει σε μια άλλη εποχή, αξιοποιώντας την ηλιακή και την αιολική ενέργεια Άλλη μια πρωτοπορία για το μικρό νησί που έχει βάλει στόχο να γίνει το πιο… πράσινο της Ελλάδας.

Ο Δήμος της Ηρωικής Νήσου Κάσου και η δραστήρια ΚΑΣΙΟΣ ΚΟΙΝΕΣΕΠ υποδέχτηκαν προχτές ένα αυτοκίνητο που κινείται με ρεύμα. Το BEEV-4 της εταιρείας BAUER ENERGY εντυπωσίασε με τις επιδόσεις του στους δρόμους της Κάσου.

Η εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο 5Χ5 της Κάσου, άρχισε με ένα καλωσόρισμα από τον πρόεδρο της ΚΑΣΙΟΣ ΚΟΙΝΣΕΠ κ. Μηνά Μαλανδρή και στη συνέχεια, ο Δήμαρχος Κάσου κ. Μιχάλης Ερωτόκριτος έκανε ένα σύντομο χαιρετισμό, τονίζοντας ότι η Κάσος συνεχίζει σταθερά την πορεία της στη νέα εποχή προστασίας και σεβασμού του περιβάλλοντος, υποστηριζόμενη από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή για την Καθαρή Ενέργεια στα νησιά μας.

Ακολούθησε η παρουσίαση του οχήματος BEEV-2 της εταιρείας BAUER ENERGY από τον αντιπρόσωπο κ. Γιώργο Φραγκάκη και αναλυτική συζήτηση με τους παρευρισκόμενους.

Όπως τόνισε και ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Δωδεκανησιακών Σωματείων Αθηνών – Πειραιώς κ. Γιάννης Φραγκούλης, τέτοιου είδους εκδηλώσεις είναι εξαιρετικά σημαντικές για την Κάσο και θα πρέπει να καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια από όλους για την όσο το δυνατό συχνότερη πραγματοποίησή τους.

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.