search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 00:46
MENU CLOSE

Σέξι η Ντούα Λίπα δείχνει το ντεκολτέ της ενώ κάνει φούσκες με τσίχλα (Photos | Video)

19.08.2020 16:36
Σέξι η Ντούα Λίπα δείχνει το ντεκολτέ της ενώ κάνει φούσκες με τσίχλα (Photos | Video) - Media

 

Πρόσφατα σημείωσε ένα ορόσημο σχέσης με τον σύντροφό της, τον 21χρονο Anwar Hadid, καθώς πρωταγωνίστησαν στο μουσικό βίντεο για το νέο της κομμάτι «Levitating».

Η 24χρονη Dua Lipa απόλαυσε ποιοτικό χρόνο με τον σύντροφό της καθώς κατευθύνθηκαν για δείπνο στο Malibu’s Soho House την Τρίτη το βράδυ.

Η έξοδό τους προέκυψε αφού η Ντούα Λίπα ταξίδεψε πέρα από τη λιμνοθάλασσα στο Λος Άντζελες για να είναι πιο κοντά στον Anwar.

Η σταρ μετεγκαταστάθηκε στην πολιτεία για να ζήσει με τον σύντροφό της λόγω φόβων ότι δεν θα μπορέσει να ταξιδέψει και μετά από την πανδημία του κορωνοϊού.

Ακούστηκε ότι η καλλιτέχνης που γεννήθηκε στο Λονδίνο έχει μετακομίσει σε μια πολυτελή ιδιοκτησία στο Μπέβερλι Χιλς κοντά στην οικογένεια του Anwar, παρά το γεγονός ότι ο εσωτερικός κύκλος της είναι όλοι στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Στο παρακάτω βίντεο ενθουσίασε τους θαυμαστές της με τις σέξι πόζες της ενώ έκανε φούσκες με μια τσίχλα:

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 19:42