search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 12:30
MENU CLOSE

Σύρος: Οπλισμένος με ρόπαλο προστάτευε τα χασισόδεντρα

20.08.2020 13:15
Σύρος: Οπλισμένος με ρόπαλο προστάτευε τα χασισόδεντρα - Media

 

Ένα ξύλινο ρόπαλο μήκους 48 εκατοστών είχε δίπλα του ένας 43χρονος Έλληνας, για να κρατάει σε απόσταση όσους τολμούσαν να πλησιάσουν στην κατοικία του στην Σύρο όπου διατηρούσε μια μίνι φυτεία κάνναβης! Δεν τόλμησε να το χρησιμοποιήσει, όμως, όταν έφτασαν οι αστυνομικοί!

Οι άνδρες της Ασφαλείας Ερμούπολης είχαν δεχθεί πληροφορίες για την παράνομη καλλιέργεια και έκαναν αιφνιδιαστική έρευνα στο σπίτι του 43χρονου, όπου ανακάλυψαν δυο δενδρύλλια κάνναβης ύψους ενός μέτρου και ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 7,8 γραμμαρίων μαζί με αρκετούς σπόρους. Έτσι, του πέρασαν χειροπέδες και τον οδήγησαν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Σύρου, που του απήγγειλε κατηγορίες για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών.

 Η έρευνα στο σπίτι ενός Έλληνα στο Μεσολόγγι από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας, αποκάλυψε ότι είχε στην κατοχή του 48 ναρκωτικά χάπια για τα οποία δεν είχε ιατρική συνταγή και ένα μεταλλικό τρίφτη, αλλά και ένα οπλοστάσιο που αποτελούνταν από ένα ξύλινο όπλο ιαπωνικής πολεμικής τέχνης, δύο μεταλλικά ξιφίδια και ένα μαχαίρι! Ο δράστης συνελήφθη και ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Μεσολογγίου του άσκησε δίωξη για παραβάσεις των νόμων περί όπλων και περί ναρκωτικών.

Πηγή: protothema.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 12:30