search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 09:00
MENU CLOSE

«Έφυγε» ο πρώην βουλευτής της ΝΔ Κωνσταντίνος Χατζηδημητρίου

21.08.2020 15:03
Γόρδιος δεσμός ο κατώτατος μισθός - Στον αέρα η πρωθυπουργική δέσμευση για αύξησή του - Media

 

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 71 ετών, ο πρώην βουλευτής Σερρών Κωνσταντίνος Χατζηδημητρίου.

Γεννημένος το 1949 στο χωριό Δόμιρος, ο Κωνσταντίνος Χατζηδημητρίου σπούδασε νομικές επιστήμες και εργάστηκε ως δικηγόρος. Διετέλεσε Διευθυντής του πολιτικού γραφείου του βουλευτή Σερρών της ΝΔ, Αχιλλέα Καραμανλή και το 1993 προσχώρησε στην Πολιτική Άνοιξη, στην οποία διετέλεσε Γραμματέας της Εκτελεστικής Γραμματείας και εκλεγμένος βουλευτής από 10/10/1993 έως 24/08/1996. Αργότερα, επανήλθε στη ΝΔ και έθεσε υποψηφιότητα για βουλευτής αλλά δεν επανεξελέγη.

Συλλυπητήρια από τη ΔΕΕΠ Σερρών της ΝΔ

Τα συλλυπητήριά της εξέφρασε με επιστολή της η Διοικούσα Επιτροπή Εκλογικής Περιφέρειας της ΝΔ Ν. Σερρών. Αναλυτικά το πλήρες κείμενο της επιστολής έχει ως εξής:

«Η Δ.Ε.Ε.Π (ΠΡΩΗΝ ΝΟ.Δ.Ε.) της ΝΔ Νομού Σερρών εκφράζει την θλίψη και την βαθιά οδύνη της για την απώλεια του Κωνσταντίνου Χατζηδημητρίου. Η κοινωνική, επαγγελματική και πολιτική διαδρομή του χαρακτηρίστηκε από το ήθος και την ευπρέπεια. Υπηρέτησε την παράταξη με συνέπεια και βαθιά προσήλωση στα δημοκρατικά ιδεώδη. Η απώλεια του κάνει φτωχότερο τον Ν. Σερρών. Στους οικείους του εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 08:57