01/10/2020 11:02:36

Πληγωμένο κοριτσάκι 7 χρονών ικέτευε τον γιατρό να την αφήσει να πεθάνει για να μη ξαναβιώσει κακοποίηση από τους γονείς της

Πληγωμένο κοριτσάκι 7 χρονών ικέτευε τον γιατρό να την αφήσει να πεθάνει για να μη ξαναβιώσει κακοποίηση από τους γονείς της  - Media

 

Ραγίζει καρδιές. Κοριτσάκι 7 χρονών ικετεύει το γιατρό που την εξετάζει να την αφήσει να πεθάνει γιατί δεν αντέχει άλλον την κακοποίηση από τους γονείς της. Η μικρή πήγε στο νοσοκομείο με σοβαρούς τραυματισμούς που της προκάλεσε το άγριο ξύλο από τον πατέρα και τη μητέρα της. 
Σε ημιαναίσθητη κατάσταση ψέλλισε στον γιατρό να την αφήσει να πεθάνει. Και όταν ο γιατρός κατάλαβε τι συνέβαινε και ζήτησε και γυναικολογική εξέταση. Διαπιστώθηκε ότι το κοριτσάκι βιαζόταν καθημερινά. «Ο θείος μου, μου κάνει άσχημα πράγματα» είπε και στους αστυνομικούς που στο μεταξύ είχαν φτάσει στο νοσοκομείο. 
Το παιδί νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο Hospital de Las Margaritas, στην πολιτεία της Πουέμπλα στο κεντρικό Μεξικό. Και όποτε συνέρχεται από τους πόνους ψιθυρίζει στις νοσοκόμες «Δεν θέλω να επιστρέψω στους γονείς μου, ώστε να συνεχίσουν να με χτυπούν».
Οι γονείς έχουν συλληφθεί από την αστυνομία όπως επίσης και ο βιαστής θείος και πλέον αντιμετωπίζουν βαρύτατες κατηγορίες.  
 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.