search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 00:26
MENU CLOSE

Σήμερα η δίκη του παπά για το κήρυγμα κατά της μάσκας

18.09.2020 06:03
Σήμερα η δίκη του παπά για το κήρυγμα κατά της μάσκας - Media

 

Ενώπιον της Δικαιοσύνης θα βρεθεί σήμερα, στις 12.30 το μεσημέρι, ο ιερέας που συνελήφθη το βράδυ της περασμένης Τρίτης με την κατηγορία της διέγερσης σε ανυπακοή, με αφορμή τα όσα είπε στη διάρκεια της τελετής αγιασμού σε νηπιαγωγείο της πόλης.

Ο ιερέας κατά την παρουσία του στα Δικαστήρια κι αφού ζήτησε προθεσμία, αποχώρησε από το Δικαστικό Μέγαρο φορώντας τη μάσκα του, την οποία φορούσε σε όλη την παρουσία του εκεί.

Από το δικαστήριο έχουν κληθεί να καταθέσουν νηπιαγωγός, αλλά και γονείς μαθητών που ήταν παρόντες κατά τον αγιασμό στο 5ο νηπιαγωγείο τη Δευτέρα.

Ο ιερέας κατά την είσοδό του στο Δικαστικό Μέγαρο Ρεθύμνου, δήλωσε πως δεν επρόκειτο για κήρυγμα μίσους, καθώς ο ίδιος περιορίστηκε όπως τόνισε στο να εκφράσει τις απόψεις του, χωρίς να περιμένει ότι η υπόθεση θα λάβει τέτοιες διαστάσεις. Πρόσθεσε μάλιστα πως έχει εμπιστοσύνη στο Θεό αναμένοντας την απόφαση του Εισαγγελέα.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 19:42