search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 01:02
MENU CLOSE

Η Χάιντι Κλουμ χορεύει μόνο με τα εσώρουχά της και «ρίχνει» το Instagram (Video)

16.10.2020 12:45
Η Χάιντι Κλουμ χορεύει μόνο με τα εσώρουχά της και «ρίχνει» το Instagram (Video) - Media

 

Η Χάιντι Κλουμ αποτελεί μια από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες που έχουν περπατήσει ποτέ στις πασαρέλες της παγκόσμιας σκηνής της μόδας. Η Γερμανίδα καλλονή που μαγνήτιζε όλα τα βλέμματα πάνω της όταν περπατούσε στο catwalk της Victoria’s Secret και έκανε όλον τον πλανήτη να μιλά για τις συγκλονιστικές αναλογίες της, στα 47 της χρόνια παραμένει εκθαμβωτική και απόλυτα σέξι.

Η ίδια έχει τέσσερα παιδιά -ένα από τη σχέση της με τον επιχειρηματία Φλάβιο Μπριατόρε και τρία από τον γάμο της με τον τραγουδιστή Seal, με τον οποίο υπήρξε παντρεμένη έως το 2014. Πλέον, δηλώνει τρισευτυχισμένη στο πλευρό του μουσικού Τομ Κάουλιτζ, με τον οποίο παντρεύτηκε το 2019.

Γοητευτική, με χιούμορ και έντονη προσωπικότητα, η Χάιντι Κλουμ μετρά εκατομμύρια θαυμαστές σε όλον τον κόσμο, αλλά και αμέτρητους followers στο προφίλ της στο Instagram.

Στην πιο πρόσφατη ανάρτησή της λοιπόν, το διάσημο supermodel χορεύει αισθησιακά, φορώντας μόνο τα εσώρουχά του. Με αναλογίες που κόβουν την ανάσα και κινήσεις που μπορούμε άνετα να φανταστούμε στο βίντεο κλιπ κάποιου μουσικού star, η Χάιντι Κλουμ φορά εσώρουχα που της χάρισε η Ριάνα, από τη συλλογή του δικού της brand, SavagexFenty.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@savagexfenty has me feelin SOME KIND OF WAY Love you @badgalriri thank you for my gift!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Heidi Klum (@heidiklum) στις

Πηγή: bovary.gr 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 19:42