27/11/2020 02:24:14

Η Μαρία Κίτσου για τα Κορφιάτικα Βραβεία: «Ήταν η κακιά στιγμή» (Video)

Η Μαρία Κίτσου για τα Κορφιάτικα Βραβεία: «Ήταν η κακιά στιγμή» (Video) - Media

 

«Το βραβείο το παρέλαβε ο Μάνος Καρατζογιάννης, ο σκηνοθέτης μου. Έλειπα γιατί είχα γυρίσματα, είναι απλό. Το είχα δηλώσει κιόλας. Έτυχε ένα έκτακτο νυχτερινό γύρισμα και δυστυχώς δεν μπορούσα να είμαι, όσο και να ήθελα. Το θεωρώ όλο το περιστατικό ατυχές, ήταν η κακιά στιγμή». Έτσι εξήγησε η Μαρία Κίτσου την απουσία της από τα Κορφιάτικα Βραβεία.

Συγκεκριμένα η ηθοποιός «έλαμψε δια της απουσίας της» στα Κορφιάτικα Βραβεία, που πραγματοποιήθηκαν το βράδυ της Δευτέρας.

Ετσι, μετά την αναστάτωση που έγινε με τη απουσία της ίδιας, που επρόκειτο να παραλάβει βραβείο, αλλά και την αποχώρηση του Βασίλη Μπισμπίκη, ο Αρτ από τη Φωλιά των Κου Κου, τη συνάντησε και της παρέδωσε το βραβείο για τον Α΄ Γυναικείο. Όλο αυτό βέβαια σε πλαίσιο χιουμοριστικό.
ια τον Βασίλη Μπισμπίκη, ο οποίος αποχώρησε όταν ακούστηκε ότι δεν θα δώσουν το βραβείο στην Μαρία Κίτσου, η ηθοποιός είπε: «Ο Βασίλης Μπισμπίκης είναι ένας εξαιρετικός συνάδελφος, τον αγαπώ πάρα πολύ, παρά τα όσα μου κάνει στο σίριαλ. Είναι ένας άνθρωπος που είναι σπαθί και τον αγαπώ και τον ευχαριστώ».

Δείτε το βίντεο με την απάντηση της Μαρίας Κίτσου:
 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.