search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 12:40
MENU CLOSE

Συναγερμός στη Λάρισα: Νοσηλεύεται σε ΜΕΘ γυναικολόγος με Covid-19

03.11.2020 19:52
Συγκλονιστική μαρτυρία συγγενούς του πνευμονολόγου που «νικήθηκε» από τον κορωνοϊό: «Δεν μπορώ να αφήσω τους ασθενείς μου» - Media
 
Θύμα του κορωνοϊού έπεσε γυναικολόγος που διατηρεί ιατρείο στη Λάρισα και μάλιστα λόγω της επιδείνωσης της κατάστασής του, νοσηλεύεται διασωληνωμένος στη μονάδα εντατικής θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της πόλης.
 
Για το θέμα έκανε τη Δευτέρα δήλωση ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Λάρισας κ. Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος λέγοντας πως «εμείς οι υγειονομικοί αυτή τη στιγμή είμαστε μπροστά στον αγώνα. Οπωσδήποτε κάποιοι από εμάς εφόσον είμαστε μπροστά στη μάχη, δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό, μολύνονται.
 
Ευχόμαστε σε έναν συνάδελφό μας, μέλος του συλλόγου μας που είναι διασωληνωμένος, ταχύτατη ανάρρωση, όπως επίσης και σε όλους τους υγειονομικούς, γιατρούς, νοσηλευτές, να γίνουν γρήγορα καλά, όσοι είναι θετικοί και έχουν συμπτώματα στον ιό».
 
Mάλιστα, σύμφωνα με το onlarissa.gr, πολλές από τις ασθενείς του έσπευσαν να κάνουν τεστ για κορωνοϊό.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 12:40