search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 06:10
MENU CLOSE

Άγνωστος με κουκούλα επιτέθηκε σε ρεπόρτερ την ώρα που ήταν ζωντανά στον αέρα – Την έβρισε και της έριξε το μικρόφωνο (Video)

30.11.2020 13:25
Άγνωστος με κουκούλα επιτέθηκε σε ρεπόρτερ την ώρα που ήταν ζωντανά στον αέρα – Την έβρισε και της έριξε το μικρόφωνο (Video) - Media

 

Το περιστατικό συνέβη κατά τη διάρκεια ζωντανής σύνδεσης τηλεοπτικού σταθμού στην Ουκρανία. Η ρεπόρτερ κρατάει το μικρόφωνο στο χέρι και ένα κεράκι στο άλλο και δίνει το ρεπορτάζ για τα θύματα του μεγάλου λιμού στην Ουκρανία στις αρχές της δεκαετίας του 30. 
Η Βιολέτα Τόβκες μιλούσε για αυτήν την περίοδο όταν ξαφνικά στο πλάνο εισβάλει ένας κουκουλοφόρος και μασκοφόρος ο οποίος την σπρώχνει, της πιάνει το μικρόφωνο και το πετάει κάτω και στη συνέχεια φωνάζει «φασίστες» και της ρίχνει κάτω και το κεράκι που βαστούσε. 
Η γυναίκα τα χάνει και ο τρόμος που παίρνει είναι κάτι περισσότερο από εμφανής. Ο άνδρας συνεχίζει να φωνάζει σε απόσταση αναπνοής ότι και το κανάλι στο οποίο εργάζεται είναι φασιστικό.  
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 02:15