search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 16:38
MENU CLOSE

Χρήστες του Whatsapp προσοχή: Η εφαρμογή σταματά την Πρωτοχρονιά για εκατομμύρια χρήστες με παλιά smartphones

28.12.2020 14:54
Χρήστες του Whatsapp προσοχή: Η εφαρμογή σταματά την Πρωτοχρονιά για εκατομμύρια χρήστες με παλιά smartphones - Media

 

Από την πρώτη του νέου έτους οι συσκευές με λογισμικό iOS9 και Android 4.0.3 δεν θα υποστηρίζουν το WhatsApp και οι χρήστες θα χάσουν την πρόσβαση σε όλες τις επικοινωνίες και το περιεχόμενο της. 
Και εάν αναρωτιέστε ποια μοντέλα θα έχουν πρόβλημα σε λίγες μέρες σας τα λέμε ενδεικτικά: όλα τα iphone που έχουν λογισμικό λογισμικό της Apple που κυκλοφόρησε το 2015 και είναι η τελευταία ενημέρωση του iPhone 4. Επίσης τα Samsung Galaxy S2, HTC Desire και LG Optimus Black θα χάσουν την εφαρμογή αφού δεν μπορούν να κάνουν αναβάθμιση στο λογισμικό τους. 
Αντίθετα τα μοντέλα της iPhone 4S, 5, 5S, 5C και 6S μπορούν να κάνουν ενημέρωση λογισμικού για να διατηρήσουν τη λειτουργικότητά τους. Το Whatsapp είναι μία από τις πλέον δημοφιλείς εφαρμογές παγκοσμίως, με 1,5 δισεκατομμύρια χρήστες.
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 16:38