search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 04:23
MENU CLOSE

Η Γκρέτα Τούνμπεργκ «καίει» τον Τραμπ: Μοιάζει τόσο χαρούμενος

20.01.2021 17:02
Η Γκρέτα Τούνμπεργκ «καίει» τον Τραμπ: Μοιάζει τόσο χαρούμενος - Media

 

Η αποχώρηση του πρώην προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ από τον Λευκό Οίκο έδωσε την ευκαιρία στην Γκρέτα Τούνμπεργκ, τη νεαρή ακτιβίστρια για το περιβάλλον από τη Σουηδία να… πάρει το αίμα της πίσω.

Απαντώντας σε παλιότερο σχόλιο του Τραμπ για τη συμπεριφορά της, η Τούνμπεργκ έγραψε στο Twitter, σχολιάζοντας φωτογραφία του Τραμπ την ώρα που ανεβαίνει στο Marine One για να φύγει από την Ουάσινγκτον: «Μοιάζει με έναν πολύ ευτυχισμένο ηλικιωμένο που προσβλέπει σε ένα λαμπερό και υπέροχο μέλλον. Τόσο ωραίο θέαμα».

Το tweet της Τούνμπεργκ έρχεται ως απάντηση σε αντίστοιχο tweet του Τραμπ από το 2019, όταν ο -πρώην πλέον- πρόεδρος των ΗΠΑ σχολιάζοντας την επίθεση της ακτιβίστριας προς τους παγκόσμιους ηγέτες όταν είχε πει ότι έκλεψαν τα όνειρά και την παιδική ηλικία της, είχε γράψει: «Μοιάζει με ένα πολύ ευτυχισμένο νεαρό κορίτσι, που προσβλέπει σε ένα λαμπρό και θαυμάσιο μέλλον».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01