search
ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 14:34
MENU CLOSE

Κερδίζει και στην κακή του μέρα

08.10.2012 06:15
Κερδίζει και στην κακή του μέρα - Media

Λίγες μέρες μετά την πολύ καλή εμφάνιση στο Λονδίνο ο Ολυμπιακός απείχε παρασάγγας από την απόδοση του αλλά ακόμη κι έτσι έκανε το «6 στα 6» με το 1-0 επί του Αστέρα Τρίπολης.

Λίγες μέρες μετά την πολύ καλή εμφάνιση στο Λονδίνο ο Ολυμπιακός απείχε παρασάγγας από την απόδοση του αλλά ακόμη κι έτσι έκανε το «6 στα 6» με το 1-0 επί του Αστέρα Τρίπολης.
Οι πρωταθλητές είχαν τον έλεγχο αλλά δεν απειλούσαν ιδιαίτερα μέχρι το 41’.  Τότε που ο Ιμπαγάσα εκτέλεσε με πάσα το φάουλ στον Χολέμπας που με άπιαστο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Αυτό το γκολ ήταν και το μοναδικό της αναμέτρησης αφού στο δεύτερο μέρος οι καλές φάσεις ήταν λιγοστές. Την μεγαλύτερη ευκαιρία είχε ο Αστέρας με την κεφαλιά του Καλαντζή στο 82΄να σταματάει στο δοκάρι του Κάρολ.
H αγωνιστική ανάσταση του Λάζαρου έφερε τη νίκη για τον Παναθηναϊκό μετά από 45 μέρες. Οι «πράσινοι» πέρασαν με 2-1 από την Ξάνθη παρότι βρέθηκαν νωρίς πίσω στο σκορ αλλά δύο γρήγορα γκολ του Χριστοδουλόπουλου τους έφεραν τα χαμόγελα.
Μόλις στο 7΄ από γύρισμα του Μαρσελίνιο ο Μαρκόφσκι άνοιξε το σκορ για τους Ακρίτες αλλά ο Χριστοδουλόπουλος με σουτ εκτός περιοχής στο 26΄ έφερε το ματς στην ισοπαλία. Τρία λεπτά αργότερα ο διεθνής παίκτης αφού συνδυάστηκε με τον Σισοκό μπήκε στην περιοχή και με πλασέ έδωσε τη νίκη στην ομάδα του.
Εντυπωσιάζει ο εξαιρετικός Πανιώνιος που νίκησε με 2-1 στα Γιάννινα και βρίσκεται στη 2η θέση. Ο Ίλιτς στο 2΄ άνοιξε το σκορ για τον ΠΑΣ αλλά οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν με πέναλτι του Γουνδουλάκη στο 36΄και πήραν τη νίκη με γκολ του Λαμπρόπουλου στο 71΄.
Θαυμάσια πορεία και για τον Πλατανιά που κέρδισε με 2-0 τον Άρη στη Θεσσαλονίκη και ανάγκασε τον Κατσαβάκη σε παραίτηση. Οι Χανιώτες προηγήθηκαν με βολίδα του Κάλαϊτζιτς στο 37΄ και αφού γλίτωσαν την ισοφάριση στο ξεκίνημα του β’  μέρους., πανηγύρισαν την πρώτη εκτός έδρας νίκη στην ιστορία τους στη Σούπερ Λίγκα με το γκολ του Ουντότζι στο 66’.
Η αγωνιστική ολοκληρώνεται το βράδυ της Δευτέρας με τον αγώνα Λεβαδειακού – Πανθρακικού.
Η βαθμολογία (σε 6 αγώνες): Ολυμπιακός 18, Πανιώνιος 15, ΠΑΟΚ, Πλατανιάς 13, Αστέρας 10, Ατρόμητος 9, Βέροια 8, Παναθηναϊκός 7, ΟΦΗ 6, Ξάνθη, Γιάννινα, Κέρκυρα , Άρης 5, Λεβαδειακός 4, Πανθρακικός 3, ΑΕΚ 2.
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 14:34