search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 20:25
MENU CLOSE

Άδωνις για Ικαρία: «Δεν υπήρχε καμία παραβίαση των μέτρων, ο Μητσοτάκης ανέβηκε για 10 λεπτά» (Video)

08.02.2021 08:21
Άδωνις για Ικαρία: «Δεν υπήρχε καμία παραβίαση των μέτρων, ο Μητσοτάκης ανέβηκε για 10 λεπτά» (Video) - Media

 

Σκληρή γραμμή μη δεχόμενος κανένα, έστω επικοινωνιακό λάθος, κατά την επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Ικαρία επέλεξε να ακουλοθήσει το πρωί της Δευτέρας ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Συγκεκριμένα, ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων εξέφρασε την άποψη ότι σεν υπήρξε καμία παραβίαση των μέτρων για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού στο περιβόητο γεύμα στο νησί.

«Η εικόνα ήταν εσφαλμένη και αδικεί την προσπάθεια του κύριου Πρωθυπουργού. Δεν χρειάζεται να λέμε τα αυτονόητα. Τι κάνει εκεί; Ο Μητσοτάκης επισκέφτηκε ένα νησί που η Νέα Δημοκρατία είναι τρίτη δύναμη. Ήταν ένα δύσκολο ταξίδι που ήθελε να δείξει οτι κανένα νησί δεν μένει χωρίς την φροντίδα του Πρωθυπουργού και της κυβερνήσεως για το πρόγραμμα των εμβολιασμών», δήλωσε αρχικά μιλώντας στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη «Καλημέρα Ελλάδα».

«Προσκαλείται από τον τοπικό βουλευτή που τυγχάνει να είναι γιατρός και θυμίζω οτι πριν από μία εβδομάδα τον επαινούσαμε για την έρευνά του για την κολχικίνη. Ανεβαίνει πάνω για 10 λεπτά για ένα τραπέζι με λίγα άτομα. Δυστυχώς εκεί κάποιοι δεν μπόρεσαν να συγκρατήσουν τον κόσμο που ακολούθησε. Η φρουρά του ήταν και δημιουργήθηκε αυτή η εσφαλμένη εικόνα. Δεν υπήρχε παραβίαση των μέτρων στην πραγματικότητα. Επικοινωνιακό είναι. Σας είπα, η εικόνα ήταν εσφαλμένη. Στην ουσία δεν υπήρξε παραβίαση των μέτρων. Η εικόνα αδικεί την ουσία της προσπάθειας. Δεν φταίει ο Πρωθυπουργός. Ο Πρωθυπουργούς πήγε στο σπίτι γνωστού γιατρού, προφανώς τα μέτρα τηρήθηκαν»», πρόσθεσε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

«Ίσως ο κόσμος δεν γνωρίζει οτι για να είναι κάποιος συνοδεία του Πρωθυπουργού κάνει ασταμάτητα τεστ. Δεν μπορείς να πλησιάσεις χωρίς να κάνεις τεστ. Κατά συνέπεια όλοι ήταν ελεγμένοι», κατέληξε.

Από ότι φαίνεται κάποιοι μέσα στην κυβέρνηση θεωρούν ότο οι ίδιοι είναι υπεράνω των νόμων και ότι παράλληλα μπορούν με ευκολία να στοχοποιούν και να ρίχνουν την ευθύνη στους πολίτες για κάθε όξυνση της πανδημίας, την ίδια ώρα που οι ίδιοι δείχνουν φέρονται εντελως ανευθυνα.

Τους φαίνεται φυσιολογικό, την ώρα που το Σάββατο τα πρόστιμα στους πολίτες έπεφταν βροχή λόγω της πρώτης ημέρας εφαρμογής της απαγόρευσης κυκλοφορίας από τις 18:00 σε Αττική, Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική, ο βουλευτής Ικαρίας Χρ. Στεφανάδης να διοργώνει για τον πρωθυπουργό γεύμα στο σπίτι του με δεκάδες προσκεκλημένους.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 20:25