search
ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 23:28
MENU CLOSE

Εκτός «Mandalorian» η Τζίνα Καράνο για «περίεργες» αναρτήσεις για τους Εβραίους

11.02.2021 14:09
Εκτός «Mandalorian» η Τζίνα Καράνο για «περίεργες» αναρτήσεις για τους Εβραίους - Media
 
Στην απόλυση της ηθοποιού και πρώην αθλήτριας του ΜΜΑ Τζίνα Καράνο από τη σειρά «The Mandalorian» προχώρησε η Disney και η LucasFilm μετά από σειρά αμφιλεγόμενων αναρτήσεών της στο Instagram.
 
H Καράνο, η οποία υποδυόταν τον χαρακτήρα της Cara Dune στην επιτυχημένη σειρά «The Mandalorian», έκανε αναρτήσεις οι οποίες, σύμφωνα με το περιοδικό Variety προσβάλουν την θρησκευτική και πολιτιστική ταυτότητα ανθρώπων, ενώ αμφισβητούν ιστορικά γεγονότα, όπως το Ολοκαύτωμα των Εβραίων.
 
Η Καράνο έγραψε μεταξύ άλλων για τους Εβραίους πως «ξυλοκοπήθηκαν στους δρόμους, όχι από τους Ναζί στρατιώτες, αλλά από τους γείτονές τους», και ότι «η ιστορία έχει υποστεί επεξεργασία», ισχυριζόμενη ότι «οι Ναζί δεν μπορούσαν να συγκεντρώσουν χιλιάδες Εβραίους στον δρόμο, η κυβέρνηση έκανε τους γείτοντές τους να τους μισούν επειδή ήταν Εβραίοι».
 
Γενικά, οι αναρτήσεις της Καράνο διαπνέονταν από περίεργες αντιλήψεις. Τον περασμένο Νοέμβριο υιοθέτησε από νωρίς τις απόψεις του Ντόναλντ Τραμπ περί «απάτης» στις προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ, ενώ πιο πρόσφατα ανέβασε μία φωτογραφία με έναν άνθρωπο που έχει καλυμμένο το πρόσωπο και το κεφάλι του με μάσκες, γράφοντας «την ίδια ώρα στην Καλιφόρνια».
 
Η Καράνο διέγραψε τις επίμαχες αναρτήσεις από τα social media, αλλά ήταν ήδη αργά, καθώς στο Twitter εμφανίστηκε hashtag #FireGinaCarano, και τελικά η Disney και η LucasFilm προχώρησαν στην απόλυσή της από τη σειρά. Η ίδια περιορίστηκε να κάνει ανάρτηση στο Instagram στη λογική ότι δεν γίνεται να συμφωνούν όλοι μαζί σου.
 
Φωτό: Facebook
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 23:27