search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 07:46
MENU CLOSE

Δικηγόρος Λιγνάδη: «Η τοποθέτησή του για όλες αυτές τις φήμες είναι πως αρνείται τις κατηγορίες» (Video)

20.02.2021 18:32
Δικηγόρος Λιγνάδη: «Η τοποθέτησή του για όλες αυτές τις φήμες είναι πως αρνείται τις κατηγορίες» (Video)  - Media

 

Ο εντολέας μου «για όλες αυτές τις φήμες αρνείται τις κατηγορίες», δήλωσε έξω από το αστυνομικό Μέγαρο της λεωφόρου Αλεξάνδρας, ο δικηγόρος του Δημήτρη Λιγνάδη, λίγη ώρα μετά τη γνωστοποίηση της σύλληψής του. 

Ο ποινικολόγος Νίκος Γεωργουλέας εξήγησε πώς βρέθηκε ο πελάτης του βρέθηκε στη ΓΑΔΑ, νωρίτερα, πριν εκδοθεί το ένταλμα σύλληψής του, και απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων ανέφερε πως όλο αυτόν τον καιρό φιλοξενούνταν στην Αθήνα. 

Αρνήθηκε να τοποθετηθεί περαιτέρω, μέχρι να λάβει αντίγραφο της δικογραφίας.

«Ο κ. Λιγνάδης είναι έντιμος, ειλικρινής και με οργανωμένη σκέψη. Ήρθε αμέσως στη ΓΑΔΑ, έχει πολύ καλή συνεργασία, προχωράμε με τη νόμιμη διαδικασία», πρόσθεσε, σημειώνοντας ότι πλέον αναμένεται να προσέλθει ενώπιον της 19ης τακτικής ανακρίτριας.

«Θα προσαχθεί ενώπιον της κυρίας ανακρίτριας, θα λάβουμε τη δικογραφία και θα μελετήσουμε τα αντίγραφα. Εξ όσων γνωρίζω είναι για βιασμό (η κατηγορία). Αρνείται όλες αυτές τις κατηγορίες. Περισσότερα θα πούμε τις επόμενες ημέρες», επισήμανε.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 07:36