28/05/2020 16:34:50

Ολοκληρώθηκε η σύσκεψη- Αισιόδοξος ο Στουρνάρας

Ολοκληρώθηκε η σύσκεψη- Αισιόδοξος ο Στουρνάρας - Media
Ολοκληρώθηκε έπειτα από έξι ώρες η ευρεία σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό στο Μέγαρο Μαξίμου,  που πραγματοποιήθηκε προκειμένου να υπάρξει συμφωνία, κυρίως για τα εργασιακά και τις απολύσεις στο Δημόσιο, ενόψει του Eurogroup, τη Δευτέρα.

Εξερχόμενος, ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας τόνισε ότι η σύσκεψη είχε ως αντικείμενο την πρόοδο και τις εκκρεμότητες που έχουν απομείνει και σημείωσε ότι υπήρξε μεγάλη πρόοδος για τα προαπαιτούμενα. Ερωτώμενος για την ΔΗΜΑΡ απάντησε πως είναι αισιόδοξος άνθρωπος.

Νωρίτερα, εξερχόμενος ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λυκουρετζος δήλωσε ότι συνεχίζεται η συνεργασία για την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων της κυβέρνησης και πρόσθεσε ότι έως την Τετάρτη θα πρέπει να έχουν διευθετηθεί όλες οι εκκρεμότητες.

Οι τελευταίες εκκρεμότητες του νέου σκληρού πακέτου μέτρων πρέπει να έχουν κλείσει έως την Κυριακή, ώστε το πακέτο να παρουσιαστεί τη Δευτέρα στο Euro Working Group, την Τρίτη να κατατεθούν τα μέτρα προς ψήφιση στη Βουλή και την Τετάρτη να συνεδριάσει το Eurogroup, μέσω τηλεδιάσκεψης, για να δώσει την έγκρισή του.
 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.