search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 00:59
MENU CLOSE

Για ανθρωποκτονία θα δικαστεί ο Πιστόριους

14.02.2013 14:51
Για ανθρωποκτονία θα δικαστεί ο Πιστόριους - Media

Σε δίκη με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας παραπέμφθηκε ο παραολυμπιονίκης Όσκαρ Πιστόριους ο οποίος υποστήριξε ότι σκότωσε τη σύντροφό του γιατί νόμιζε ότι ήταν διαρρήκτης.

Σε δίκη με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας παραπέμφθηκε ο παραολυμπιονίκης Όσκαρ Πιστόριους ο οποίος υποστήριξε ότι σκότωσε τη σύντροφό του γιατί νόμιζε ότι ήταν διαρρήκτης.
 
Ο Όσκαρ Πιστόριους, ο διάσημος «Blade Runner» των δρόμων ταχύτητας ή «Μπολτ των Παραολυμπιακών», παραπέμφθηκε σε δίκη με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας, καθώς ο θάνατος της φίλης του, Ρέβα Στέενκαμ, δεν ήταν ατύχημα, όπως πιστοποίησε επισήμως η κατηγορία που του απηύθυνε ο δικαστής, ενώπιον του οποίου εμφανίστηκε το πρωί ο Νοτιοαφρικανός σπρίντερ.
 
Η άτυχη γυναίκα έφερε τραύματα από σφαίρες στο κεφάλι και τα χέρια, ενώ σύμφωνα με τα τοπικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης ο Πιστόριους συνοδεύτηκε στην αστυνομία από ειδικό γιατρό σε ελέγχους για εξάρτηση από αλκοόλ και ναρκωτικά.
 
Ο Πιστόριους, ο οποίος τρέχει φορώντας προσθετικά μέλη από ανθρακονήματα, ήταν ο πρώτος αθλητής με ειδικές ανάγκες που έτρεξε σε Ολυμπιακούς Αγώνες, φτάνοντας στους ημιτελικούς των 400 μέτρων στο Λονδίνο.
 
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 19:42