search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 00:19
MENU CLOSE

Σύλληψη νεαρού μουσουλμάνου για την επίθεση στον Γάλλο στρατιώτη

29.05.2013 07:39
Σύλληψη νεαρού μουσουλμάνου για την επίθεση στον Γάλλο στρατιώτη - Media

Έναν νεαρό μουσουλμάνο συνέλαβε το πρωί της Τετάρτης η γαλλική Αστυνομία, ως ύποπτο για την απόπειρα δολοφονίας του Γάλλου στρατιώτη την περασμένη εβδομάδα στο Παρίσι.

Έναν νεαρό μουσουλμάνο συνέλαβε το πρωί της Τετάρτης η γαλλική Αστυνομία, ως ύποπτο για την απόπειρα δολοφονίας του Γάλλου στρατιώτη την περασμένη εβδομάδα στο Παρίσι.

Γάλλοι αξιωματούχοι θεωρούν ότι το αιματηρό περιστατικό κατά του Γάλλου στρατιώτη αποτελεί «αντιγραφή» της άγριας δολοφονίας του Βρετανού στελέχους του στρατού στο Γούλγουϊτς του νοτίου Λονδίνου, από δύο ακραίους ισλαμιστές.

Υπενθυμίζεται ότι το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, Γάλλος στρατιώτης δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι από άγνωστο άτομο, το οποίο τον τραυμάτισε σοβαρά στο λαιμό.

Ο Γάλλος στρατιώτης Σέντρικ Κορντιέ, 25 ετών, διακομίσθηκε στο νοσοκομείο με τραύμα στο λαιμό. Την στιγμή που δέχθηκε την επίθεση συμμετείχε σε περιπολία, που αποφασίστηκε μετά το συμβάν του Λονδίνου και βρισκόταν μαζί με άλλους δύο στρατιώτες σε εμπορικό κέντρο στην έξοδο σταθμού του Μετρό.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 19:42