search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 07:00
MENU CLOSE

Αυτοκτόνησε ο Κάρστεν Σλότερ;

23.07.2013 16:42
Αυτοκτόνησε ο Κάρστεν Σλότερ; - Media

Νεκρός βρέθηκε στο διαμέρισμα του ο διευθύνων σύμβουλος της Swisscom, Κάρστεν Σλότερ. Οι εκτιμήσεις των Αρχών κάνουν λόγο για αυτοκτονία.

Νεκρός βρέθηκε στο διαμέρισμα του ο διευθύνων σύμβουλος της Swisscom, Κάρστεν Σλότερ. Οι εκτιμήσεις των Αρχών κάνουν λόγο για αυτοκτονία.

Ο 49χρονος Κάρστεν Σλότερ βρέθηκε νεκρός το πρωί της Τρίτης στο διαμέρισμα του στην περιοχή Φράιμπουργκ ενώ σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για την ακριβή αιτία θανάτου του. 

«Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε πως τα πρώτα στοιχεία από τις έρευνες μας κάνουν να πιστεύουμε ότι πρόκειται για αυτοκτονία. Είναι αδύνατο να πούμε σε αυτό το στάδιο πόσο θα διαρκέσουν οι έρευνες», ανέφερε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας του Φράιμπουργκ. 

Ο Σλότερ, σύμφωνα με ξένα ειδησεογραφικά μέσα ενημέρωσης, εντάχθηκε στο δυναμικό της Swisscom το 2000 και ανέλαβε τη θέση του διευθύνοντα συμβούλου το 2006.

«Θεωρώ ότι είναι όλο και πιο δύσκολο να χαλαρώσω», είχε δηλώσει ο Κάρστεν Σλότερ σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Schweiz am Sonntag» τον περασμένο Μάιο, χαρακτηρίζοντας τον εαυτό του ως θύμα της σύγχρονης επικοινωνίας και σημειώνοντας ότι είναι πολύ εύκολο να χαθείς στη ροή των πληροφοριών.  

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 06:59