22/11/2019 21:32:37

Υποψήφιος για την περιφέρεια Κ. Μακεδονίας ο Μπόλαρης

Υποψήφιος για την περιφέρεια Κ. Μακεδονίας ο Μπόλαρης   - Media
 
"Είμαστε ενεργοί, δημοκρατικοί πολίτες. Μπορούμε ανεξάρτητοι και χωρίς κομματικές σκοπιμότητες να προχωρήσουμε μπροστά", δήλωσε ο ανεξάρτητος βουλευτής Σερρών Μάρκος Μπόλαρης, ανακοινώνοντας την υποψηφιότητά του στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.
 
Σε συνέντευξη Τύπου, που έδωσε στην αίθουσα της ΕΣΗΕΜ-Θ ο Μ. Μπόλαρης επέμεινε στον ανεξάρτητο χαρακτήρα της υποψηφιότητάς του και σημείωσε ότι η επιδίωξή του είναι στο ψηφοδέλτιό του να συμπεριλάβει πρόσωπα από την Κεντροαριστερά, την Κεντροδεξιά και την Αριστερά.
 
Παρόντες στην ανακοίνωση της υποψηφιότητας ήταν 8 από τους 18 περιφερειακούς συμβούλους (ένας έχει αποχωρήσει), που είχαν εκλεγεί το 2010, όταν ο Μάρκος Μπόλαρης ήταν υποψήφιος περιφερειάρχης με τη στήριξη του ΠΑΣΟΚ και ο πρώην βουλευτής Ηλίας Θεοδωρίδης. Επίσης το στέλεχος της "Συμφωνίας για τη Νέα Ελλάδα" Κώστας Τσιτουρίδης (ο πρόεδρος του κόμματος Ανδρέας Λοβέρδος έχει δηλώσει πως θα στηρίξει τον κ. Μπόλαρη, εφόσον κατέβει στις εκλογές), ο στιχουργός Φίλιππος Γράψας και ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ποντιακών Σωματείων Μπάμπης Αποστολίδης.
 
Σε ερώτηση για τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη, που είχε εκφράσει την ευχή να εκλεγεί περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας ο Απόστολος Τζιτζικώστας, ο κ. Μπόλαρης απάντησε: "Ο Γιάννης Μπουτάρης είναι φίλος και έκανε αυτή τη δήλωση τη συγκεκριμένη ιστορική και χρονική συγκυρία. Έχει τη δυνατότητα να ξαναεξετάσει όλο το ζήτημα από την αρχή".

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.