search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 00:58
MENU CLOSE

«Το πλεόνασμα Σγουρού είναι πλεόνασμα απραξίας», λέει η Ρένα Δούρου

12.03.2014 10:42
Παραιτήθηκε και επίσημα η Ρένα Δούρου από βουλευτής - Media

Επίθεση κατά του περιφερειάρχη Γιάννη Σγουρού εξαπέλυσε η Ρένα Δούρου. Ακόμη κι αν χάσει στην εκλογική αναμέτρηση θα παραμείνει ως περιφερειακή σύμβουλος, δήλωσε η υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ.

Επίθεση κατά του περιφερειάρχη Γιάννη Σγουρού εξαπέλυσε η Ρένα Δούρου. Ακόμη κι αν χάσει στην εκλογική αναμέτρηση θα παραμείνει ως περιφερειακή σύμβουλος, δήλωσε η υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ.
 
Μιλώντας στο Mega, η Ρένα Δούρου εξαπέλυσε βολές κατά του νυν περιφερειάρχη Γιάννη Σγουρού, αναφέροντας ότι το πλεόνασμα που επαίρεται ότι έχει είναι πλεόνασμα απραξίας. «Μας λέει ότι έχει "παρκάρει" τους πόρους της Περιφέρειας και εμείς πρέπει να χειροκροτήσουμε;», είπε η υποψήφια της Κουμουνδούρου.  
 
Παράλληλα, τη διαβεβαίωση ότι θέτει υποψηφιότητα για την Περιφέρεια Αττικής απολύτως αποφασισμένη να παλέψει για την αυτοδιοίκηση και πως ακόμη κι αν χάσει στην εκλογική αναμέτρηση θα παραμείνει και ως περιφερειακή σύμβουλος εξέφρασε η Ρένα Δούρου.
 
Το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, απαντώντας σε ερώτηση για Το Ποτάμι του Σταύρου Θεοδωράκη, είπε ότι μια προσπάθεια λίγων 24ώρων δεν μπορεί να συγκρίνεται με τον ΣΥΡΙΖΑ που είναι ένα κίνημα με αγώνες πολλών ετών.
 
Σχολιάζοντας την Ελιά, η Ρένα Δούρου αναρωτήθηκε: «Γιατί αλλάζουν όνομα; Οι ίδιοι άνθρωποι είναι, σαν να παίζουν τις μουσικές καρέκλες. Ντρέπονται για την ιστορία τους; Τιμούν την πορεία τους κι αυτό που υπηρέτησαν;» Επιπλέον, σχολίασε ότι ακόμη και στο όνομα δεν υπάρχει πρωτοτυπία, καθώς η «Ελιά» παραπέμπει στον ιστορικό ιταλικό πολιτικό σχηματισμό. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 19:42