search
ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 17:22
MENU CLOSE

Αυτό είναι το καστ του νέου Star Wars

30.04.2014 09:24
Αυτό είναι το καστ του νέου Star Wars - Media

Έπειτα από πολλές φημολογίες και λίγο πριν από την έναρξη των γυρισμάτων, ο σκηνοθέτης Τζ. Τζ. Άμπραμς και η ομάδα της Lucas Film ανακοίνωσαν το καστ του νέου «Πολέμου των Άστρων».

Έπειτα από πολλές φημολογίες και λίγο πριν από την έναρξη των γυρισμάτων, ο σκηνοθέτης Τζ. Τζ. Άμπραμς και η ομάδα της Lucas Film ανακοίνωσαν το καστ του νέου «Πολέμου των Άστρων».
 
Η σειρά των «Star Wars», κινηματογραφικό παιδί του Τζορτζ Λούκας, ανήκει πλέον στην Disney, η οποία έβαλε αμέσως – μετά την εξαγορά της Lucas Film πέρυσι – μπροστά τη μηχανή παραγωγής της επόμενης ταινίας, που φέρει τον τίτλο «Star Wars: Episode VII».

Στα ονόματα των ηθοποιών περιλαμβάνονται οι Μαρκ Χάμιλ (Luke Skywalker), Κάρι Φίσερ (Princess Leia) και Χάρισον Φορντ (Han Solo), οι οποίοι ήταν στο καστ των αρχικών ταινιών.
 
Οι πρωταγωνιστές της νέας ταινίας «Star Wars».
 
Μαζί με το αρχικό τρίο, ο Πίτερ Μέιχιου θα επιστρέψει ως Chewbacca και θα ξαναφορέσει τη μαλλιαρή φορεσιά του, μαζί με τον Άντονι Ντάνιελς και τον Κένι Μπέικερ στους ρόλους των C-3PO και R2-D2, αντίστοιχα.

Όσον αφορά στους νεοφερμένους ηθοποιούς, η λίστα περιλαμβάνει γνωστά ονόματα του χώρου, όπως αυτά των  Άντι Σέρκις, Τζον Μπογιέγκα, Ντέιζι Ρίντλεϊ, Άνταμ Ντράιβερ, Όσκαρ Άιζακ, Ντόμναλ Γκλίσον, καθώς και του 85άχρονου Μαξ φον Σίντοφ.
 
Σε δήλωσή του, ο Τζ. Τζ. Άμπραμς τόνισε μεταξύ άλλων πως είναι ενθουσιασμένος με την ανακοίνωση του καστ της ταινίας και ότι όλοι θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους για να ευχαριστήσουν τους φαν της σειράς. Η ταινία «Star Wars: Episode VII» αναμένεται να βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 18 Δεκεμβρίου του 2015.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 17:22