search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 01:07
MENU CLOSE

Διαψεύδει η μάνατζερ του Σουμάχερ τα δημοσιεύματα περί βελτίωσης της υγείας του

02.06.2014 06:34
Διαψεύδει η μάνατζερ του Σουμάχερ τα δημοσιεύματα περί βελτίωσης της υγείας του - Media

Η μάνατζερ του Μίκαελ Σουμάχερ, Σαμπίν Κεμ, διέψευσε δημοσιεύματα πως ο Γερμανός πιλότος που συμπλήρωσε πέντε μήνες σε κώμα, έχει αρχίσει να αλληλεπιδρά με το περιβάλλον του.

Η μάνατζερ του Μίκαελ Σουμάχερ, Σαμπίν Κεμ, διέψευσε δημοσιεύματα πως ο Γερμανός πιλότος που συμπλήρωσε πέντε μήνες σε κώμα, έχει αρχίσει να αλληλεπιδρά με το περιβάλλον του.
 
Η έλλειψη ενημέρωσης για την κατάσταση της υγείας του Μίχαελ Σουμάχερ είναι επόμενο να έχει δημιουργήσει όχι απλώς ανησυχία, αλλά και διάφορα σενάρια για τον Γερμανό πιλότο, που έχει συμπληρώσει ήδη πέντε μήνες σε κατάσταση κώματος μετά το ατύχημα που είχε κάνοντας σκι στις γαλλικές Άλπεις.
 
Δημοσιεύματα στην Ισπανία ανέφεραν την περασμένη εβδομάδα πως ο «Σούμι» έχει παρουσιάσει σημάδια βελτίωσης και πλέον αλληλεπιδρά με το περιβάλλον του. Κάτι τέτοιο διαψεύστηκε κατηγορηματικά από την εκπρόσωπό του, Σαμπίν Κεμ. «Δεν έχω μιλήσει ποτέ με τους συγκεκριμένους δημοσιογράφους και δεν έχουμε κάνει καμία δήλωση για την κατάσταση της υγείας του Μίχαελ», δήλωσε η ίδια στην Gazzetta Dello Sport.
 
Πάντως η «ομίχλη» γύρω από το τι ακριβώς συμβαίνει με τον «Σούμι» παραμένει, όσο κανένας από την πλευρά του επτάκις πρωταθλητή της Formula 1 δεν μιλά για την κατάσταση της υγείας του και τις όποιες πιθανότητες έχει να αναρρώσει.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 19:42