search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 01:02
MENU CLOSE

Ποια ασφαλιστικά ταμεία γλιτώνουν τις μειώσεις;

11.08.2014 06:40
Ποια ασφαλιστικά ταμεία γλιτώνουν τις μειώσεις; - Media

Τα ασφαλιστικά ταμεία που χορηγούν τις επικουρικές συντάξεις των ενστόλων θα μετατραπούν σε ταμεία ιδιωτικού δικαίου μέχρι τις 30 Ιουνίου 2015, σύμφωνα με διάταξη του πολυνομοσχεδίου που ψηφίστηκε στη Βουλή. 

Τα ασφαλιστικά ταμεία που χορηγούν τις επικουρικές συντάξεις των ενστόλων (ΤΕΑΠΑΣΑ, Ταμείο Λιμενικών και Μετοχικά Ταμεία Στρατού, Ναυτικού και Αεροπορίας) θα μετατραπούν σε ταμεία ιδιωτικού δικαίου μέχρι τις 30 Ιουνίου 2015, σύμφωνα με διάταξη του πολυνομοσχεδίου που ψηφίστηκε στη Βουλή. Με αυτό τον τρόπο, θα καταφέρουν να αποφύγουν την ένταξή τους στο Ενιαίο Ταμείο Επικουρικής Ασφάλισης(ΕΤΕΑ).
 
Επιπλέον, ο κλάδος πρόνοιας των υπαλλήλων του ΟΓΑ, του υπουργείου Εσωτερικών, το ταμείο Αρωγής προσωπικού ΟΤΕ, το Ταμείο που παρέχει εφάπαξ στους υπαλλήλους της Βουλής, το Μετοχικό Ταμείο Πολιτικών Υπαλλήλων που καταβάλλει μερίσματα, ο κλάδος πρόνοιας του Ταμείου Νομικών, του ΤΣΜΕΔΕ και 30 μικρότερα Ταμεία που αφορούν το Δημόσιο δεν θα υποστούν μεγάλες μειώσεις.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 19:42