search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 01:00
MENU CLOSE

Η… φλακεία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη φανέλα του Φαλκάο

10.09.2014 06:25
Η… φλακεία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη φανέλα του Φαλκάο - Media

Πάνω στη βιασύνη για να ετοιμαστεί η φανέλα, προέκυψε «κατασκευαστικό λάθος» και αντί για ΦΑΛΚΑΟ, τυπώθηκε το ΦΛΑΚΑΟ. Το αποτέλεσμα ήταν να αποσυρθεί η πρώτη παρτίδα.

Είναι γνωστό πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εισπράττει εκατομμύρια λίρες ετησίως από τις , ανά τον κόσμο, πωλήσεις των εμφανίσεων που φορούν τα αστέρια τους. Την πάτησε όμως με τη φανέλα της ακριβότερης καλοκαιρινής μεταγραφής της, αυτή του Ρανταμέλ Φαλκάο.
 
Χιλιάδες φίλοι των «κόκκινων διαβόλων» περίμεναν να πάρουν τη φανέλα του Κολομβιανού επιθετικού, από την πρώτη ώρα της διάθεσής της στα ράφια των μπουτίκ της αγγλικής ομάδας.
 
Πάνω στη βιασύνη για να ετοιμαστεί η φανέλα, προέκυψε «κατασκευαστικό λάθος» και αντί για ΦΑΛΚΑΟ, τυπώθηκε το ΦΛΑΚΑΟ. Το αποτέλεσμα ήταν να αποσυρθεί η πρώτη παρτίδα και οι χιλιάδες των φίλων της ομάδας που περίμεναν να αγοράσουν τη φανέλα, περιμένουν πλέον την επόμενη παρτίδα με το σωστό όνομα.
 
Περιττό βέβαια να το ειπωθεί πως όποιος έχει στην κατοχή του τη φανέλα με το… λάθος όνομα, έχει πλέον στην κατοχή του ένα συλλεκτικό κομμάτι.
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 19:42