search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 01:03
MENU CLOSE

Προκήρυξη με απειλές έστειλε η «Σέχτα Επαναστατών» στα «Νέα»

28.07.2010 06:41
Προκήρυξη με απειλές έστειλε η «Σέχτα Επαναστατών» στα «Νέα»  - Media

Με τίτλο «Η ΣΕΧΤΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΩΝ οπλίζεται ξανά», η οργάνωση αναλαμβάνει την ευθύνη για τη δολοφονία του Σωκράτη Γκιόλια, εκτοξεύει απειλές και επισημαίνει πως «τα όπλα τους είναι γεμάτα και έτοιμα να “μιλήσουν”»… Η οργάνωση, με την προκήρυξη που απέστειλε στην εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ», απειλεί ευθέως δημοσιογράφους, εκδότες και επιχειρηματίες, ενώ διατυπώνει και σκληρά λόγια για τους αστυνομικούς -αυτήν τη φορά εξειδικεύουν σε εκείνους που υπηρετούν στην ομάδα ΔΙΑΣ-, τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους, τους εισαγγελείς και τους διευθυντές των φυλακών.

Με τίτλο «Η ΣΕΧΤΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΩΝ οπλίζεται ξανά», η οργάνωση αναλαμβάνει την ευθύνη για τη δολοφονία του Σωκράτη Γκιόλια, εκτοξεύει απειλές και επισημαίνει πως «τα όπλα τους είναι γεμάτα και έτοιμα να “μιλήσουν”»…

Η οργάνωση, με την προκήρυξη που απέστειλε στην εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ», απειλεί ευθέως δημοσιογράφους, εκδότες και επιχειρηματίες, ενώ διατυπώνει και σκληρά λόγια για τους αστυνομικούς -αυτήν τη φορά εξειδικεύουν σε εκείνους που υπηρετούν στην ομάδα ΔΙΑΣ-, τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους, τους εισαγγελείς και τους διευθυντές των φυλακών.

Στο εξώφυλλο της προκήρυξης η Σέχτα κάνει  επίδειξη του αναβαθμισμένου οπλοστασίου τους, πλούσιου σε βαρύ οπλισμό όπως Καλάσνικοφ και πολλά πιστόλια

Η φωτογραφία δείχνει τρία Καλάσνικοφ, ένα ημιαυτόματο και ταξινομημένα στη σειρά δώδεκα πιστόλια και ένα περίστροφο. Στο σκηνικό προστίθενται γεμιστήρες, δεκάδες σφαίρες, ένα στιλέτο και μια σιδερογροθιά.

Το επτασέλιδο, το οποίο ήταν αποθηκευμένο σε ψηφιακό δίσκο, βρίσκεται στα χέρια της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας βρίσκεται από το απόγευμα της Τρίτης.

Να επισημάνουμε πως η ΣΕΧΤΑ και αυτή την φορά ήταν συνεπής στο ραντεβού της για την ανάληψη της ευθύνης,  8 ημέρες μετά το τραγικό συμβάν. Την ίδια τακτική είχε ακολουθήσει και στην δολοφονία του αστυνομικού Νεκτάριου Σάββα στην Κυψέλη,  όπου ανέλαβε την ευθύνη μετά από 7 ημέρες.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 19:42