search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 00:17
MENU CLOSE

Η Ραχήλ Μακρή είναι tedy girl και θέλει κούρεμα

29.09.2014 12:39
Διεγράφη από την ΚΟ των ΑΝΕΛ η Ραχήλ Μακρή - Media

 Δεν το λέμε εμείς, η ίδια το λέει στην ειρωνική της ανάρτηση, με την οποία δίνει συνέχεια στην κόντρα της με τον Πάνο Καμμένο.

 
Δεν το λέμε εμείς, η ίδια το λέει στην ειρωνική της ανάρτηση, με την οποία δίνει συνέχεια στην κόντρα της με τον Πάνο Καμμένο.
 
Υπενθυμίζεται ότι ο πρόεδρος των ΑΝ. ΕΛ την παρέπεμψε στην επιτροπή δεοντολογίας του κόμματος, μετά τις σπόντες της και την κριτική που έχει ασκήσει κατά διαστήματα, μέσω social media.
 
Η ίδια υποστηρίζει ότι δεν είχε ενημερωθεί για την παραπομπή της.
 
Ο Πάνος Καμμένος επιχείρησε σήμερα, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, να κατευνάσει κάπως τα πνεύματα, χαρακτηρίζοντας την Ραχήλ Μακρή ως «μία πολύ καλή βουλευτή, η οποία υπέπεσε σε ένα τεράστιο σφάλμα». Πρόσθεσε ότι η βουλευτής παρασύρθηκε σε έναν, υβριστικό για μέλη των ΑΝ.ΕΛ., διάλογο στο Facebook, την ώρα που το κόμμα της παρουσίαζε το πρόγραμμά του για τα «κόκκινα δάνεια» και αυτό δεν μπορούσε να γίνει ανεκτό.
 
Η Ραχήλ Μακρή απάντησε πολύ χαρακτηριστικά και πάλι μέσα από το Facebook:


 
 
Και μερικές ώρες αργότερα, συνέχισε ανεβάζοντας το βίντεο με το γνωστό τραγούδι «Crazy Girl», ερμήνευσε η Ζωή Λάσκαρη στην ταινία «Οι θαλασσιές οι χάντρες»:

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 19:42