search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 21:41
MENU CLOSE

Ραγκούσης: Ένας ακόμη δεσμός με τη ζωή του Νίκου Ρωμανού έσπασε

09.12.2014 13:56
Ραγκούσης: Ένας ακόμη δεσμός με τη ζωή του Νίκου Ρωμανού έσπασε - Media

«Ένας ακόμη δεσμός με τη ζωή του Νίκου Ρωμανού έσπασε», δήλωσε ο δικηγόρος του, Φραγκίσκος Ραγκούσης, μετά τη γνωστοποίηση της απόρριψης από τον Αρείου Πάγο, της αίτησης αναίρεσης του βουλεύματος το οποίο δεν έκανε δεκτό το αίτημα του Ν. Ρωμανού για χορήγηση εκπαιδευτικών αδειών.

 
Ο δικηγόρος του Νίκου Ρωμανού, Φραγκίσκος Ραγκούσης, μετά τη γνωστοποίηση της απόρριψης από την αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Βασιλική Θεοδώρου, της αίτησης αναίρεσης του βουλεύματος του Συμβουλίου Πειραιά το οποίο δεν έκανε δεκτό το αίτημα του Ν. Ρωμανού για χορήγηση εκπαιδευτικών αδειών, δήλωσε τα εξής:
 
«Ένας ακόμη δεσμός με τη ζωή του Νίκου Ρωμανού έσπασε. Μόνη ελπίδα είναι η τροπολογία στη ρύθμιση που θα συζητηθεί σήμερα στη Βουλή. Είναι η τελευταία ελπίδα και του Ρωμανού για να μην αρχίσει την απεργία δίψας. Όπως λύση είναι και το "βραχιολάκι".
 
Πιστεύω ότι την τελευταία στιγμή η πολιτεία θα δείξει το ανθρώπινο πρόσωπό της.
Αν αρχίσει την απεργία δίψας σε ένα- δύο 24ώρα οι βλάβες στον Ρωμανό θα είναι μόνιμες. Δεν το θέλει κανένας αυτό.
 
Αυτοί που έχουν την εξουσία να σπεύσουν να ικανοποιήσουν τη θέσπιση της διάταξης για τον Νίκο Ρωμανό».
 
Σύμφωνα με πληροφορίες, η αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Βασιλική Θεοδώρου, απέρριψε το αίτημα του Ρωμανού, καθώς έκρινε ότι το συμβούλιο έκανε ορθή ερμηνεία και εφαρμογή των διατάξεων για τις εκπαιδευτικές άδειες των κρατουμένων που απαιτούν για τους υπόδικους τη σύμφωνη γνώμη του δικαστικού οργάνου που διέταξε την προφυλάκιση.

Επίσης, η Β. Θεοδώρου έκρινε αβάσιμους τους υπόλοιπους προβαλλόμενους λόγους από την πλευρά του Ρωμανού.
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 21:39