search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 04:25
MENU CLOSE

Ξεκαρδιστικό: Αδέρφια – πολιτικοί τσακώνονται σε debate και παρεμβαίνει η… μαμά τους! (Video)

18.12.2014 07:04
Ξεκαρδιστικό: Αδέρφια - πολιτικοί τσακώνονται σε debate και παρεμβαίνει η... μαμά τους! (Video) - Media

Τελικά δεν είναι μόνο η Ελληνίδα μάνα! Μια μητέρα αμερικανών πολιτικών παρεμβαίνει σε debate που συμμετέχουν οι γιοί της και τους ζητάει να… μην τσακώνονται!

Ο Ντάλας και ο Μπραντ Γουντχάουζ είναι αδέρφια. Είναι επίσης και πολιτικοί. Ωστόσο ανήκουν σε διαφορετικούς χώρους.
 
Ο Ντάλας ανήκει στους Ρεπουμπλικάνους, ενώ, ο Μπράντ στους δημοκρατικούς και η κόντρα τους έχει απασχολήσει ιδιαίτερα τα αμερικανικά ΜΜΕ.
 
Τα δύο αδέρφια ήταν καλεσμένα σε ζωντανή τηλεοπτική εκπομπή και οι τόνοι είχαν ανέβει όταν ο παρουσιαστής τους ενημέρωσε ότι μια τηλεθεάτρια θέλει να παρέμβει.
 
Όταν άκουσαν τη φωνή, τα δύο αδέρφια κοκάλωσαν, καθώς συνειδητοποίησαν πως η τηλεθεάτρια δεν ήταν άλλη από τη μητέρα τους, που είχε ζητήσει να παρέμβει για να τους… «βάλει χέρι» επειδή τσακώνονται!
 
«Δεν ξέρω πολλές οικογένειες που τσακώνονται την Ημέρα των Ευχαριστιών. Ελπίζω να τα αφήσετε όλα αυτά στην άκρη, όταν έρθετε για τα Χριστούγεννα, γιατί θέλω να τα περάσω ήρεμα!», τους μάλωσε και κατέληξε: «Σας αγαπώ και τους δύο».
 
Δείτε το ξεκαρδιστικό βίντεο:

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 01:50