search
ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 22:48
MENU CLOSE

Είναι ερωτευμένος και το δηλώνει ο Πούτιν-Δείτε την αγαπημένη του ( Photos )

18.12.2014 13:54
Είναι ερωτευμένος και το δηλώνει ο Πούτιν-Δείτε την αγαπημένη του ( Photos ) - Media

Ο Ρώσος πρόεδρος, είναι ερωτευμένος και η εποχή που το έκρυβε, μοιάζει παρελθόν. Η δήλωσή του σε συνέντευξη Τύπου. Δείτε φωτογραφίες της αγαπημένης του.

Ο Ρώσος πρόεδρος, είναι ερωτευμένος και η εποχή που το έκρυβε και κάθε συζήτηση για το θέμα, αποτελούσε ταμπού για τον ρωσικό Τύπο, μοιάζει παρελθόν. Ο Βλάντιμιρ Πούτιν, σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε σήμερα, διηγήθηκε με ιδιαίτερο νόημα:
 
«Ενας ευρωπαίος φίλος, ένας μεγάλος ηγέτης, με ρώτησε τον περασμένο χρόνο:
– «Είσαι ερωτευμένος;»
Του απάντησα:
– «Δηλαδή;»
Μου λέει:
– «Αγαπάς κάποια;»
Του απαντώ:
– «Ναι»
– «Κι' εκείνη σ' αγαπάει;»
– «Ναι»
– «Ε, τότε, μια χαρά…
…και ήπιε μια γουλιά. Όλα πάνε καλά, μην ανησυχείτε»

 
Η διήγηση του Ρώσου προέδρου, προκάλεσε το γέλιο των δημοσιογράφων στην αίθουσα, που όπως είναι λογικό δεν περίμεναν μια τέτοια αποκάλυψη. Ο Β. Πούτιν, είναι χωρισμένος από τον Απρίλη του 2013 μετά από 30 χρόνια έγγαμου βίου.
 
Η δημόσια παραδοχή του προέδρου πως είναι ερωτευμένος, φαίνεται πως αργά ή γρήγορα, θα φέρει και την επισημοποίηση –τουλάχιστον με τη μορφή της δημόσιας επιβεβαιώσης- της σχέσης του με την διάσημη πρώην αθλήτρια της γυμναστικής, Αλίνα Καμπάεβα.
 
Η προσωπική ζωή του προέδρου της Ρωσίας, αποτελούσε μέχρι πρόσφατα θέμα-ταμπού για τον ρωσικό Τύπο. Η εφημερίδα Moscovski Korrespondent, η οποία το 2008 άφησε να εννοηθεί ότι ο Πούτιν πήρε κρυφά διαζύγιο από τη σύζυγό του για να παντρευτεί την Αλίνα Καμπάεβα, διέκοψε την κυκλοφορία της για λίγο καιρό. Η ίδια η Αλίνα Καμπάεβα, έχει προαχθεί από το φθινόπωρο σε επικεφαλής του ομίλου φιλοκυβερνητικών Μέσων Ενημέρωσης «National Media Group».
 
Η αγαπημένη του Πούτιν, Αλίνα Καμπάεβα:

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 22:44