ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 07:19
MENU CLOSE

Για να τα μάθετε όλα γι’ αυτόν ή γι’ αυτήν

02.10.2009 13:17

Μια νέα εφαρμογή για το κινητό τηλέφωνο της Apple, το iPhone, προσφέρει στους δύσπιστους ή στους απογοητευμένους τη δυνατότητα να μάθουν τα πάντα για το έτερον ήμισυ ή το μελλοντικό ταίρι τους. Η εφαρμογή ονομάζεται DateCheck και κατασκευάζεται από την αμερικανική επιχείρηση Intelius, η οποία εξειδικεύεται στη συλλογή πληροφοριών.

Με ένα απλό όνομα ή με έναν αριθμό τηλεφώνου οι χρήστες της νέας εφαρμογής μπορούν να κάνουν αναζήτηση στη γιγαντιαία βάση δεδομένων της εταιρείας για να μάθουν αν ο αγαπημένος τους ή η αγαπημένη τους ξέχασε (!) να αναφέρει κάτι από το παρελθόν του ή το παρελθόν της, αν για παράδειγμα έχει διαπράξει κάποιο αδίκημα ή αν είναι παντρεμένος ή παντρεμένη.

Η αναζήτηση είναι δωρεάν, αλλά οι πιο προωθημένες αναλύσεις μπορεί να στοιχίζουν μέχρι και 40 δολάρια. Η νέα εφαρμογή αποκαλύπτει αδικήματα που έχουν σχέση με το σεξ, με ναρκωτικά ή καταδίκες για οδήγηση σε κατάσταση μέθης, αλλά μπορεί επίσης να χρησιμοποιήσει μια διεύθυνση για να αποκαλύψει αν ένα άτομο ζει μόνο ή ακόμη να μάθει την έκταση και την αξία της κατοικίας του…

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 07:16
Exit mobile version