ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 21:09
MENU CLOSE

Ακονίζουν τα μαχαίρια εν όψει εκλογής

03.11.2009 15:58

Ένας μήνας κλείνει αύριο από την πτώση της Νέας Δημοκρατίας από την εξουσία. Βεβαία αυτός ο μήνας για το κόμμα έχει φανεί σαν αιώνας, μιας και όλοι οι ψίθυροι και οι φωνές που αντηχούσαν στους διαδρόμους της Ρηγίλλης μετουσιώθηκαν εν ριπή οφθαλμού σε… αγριοφωνάρες και αντεγκλήσεις.

Οι δελφίνοι πήραν τα όπλα και έχουν οδηγήσει τη γαλάζια παράταξη σε έναν πρωτοφανή εμφύλιο. Πρώτο θύμα της μάχης ήταν ο Αβραμόπουλος, ο οποίος αποσύρθηκε από τη διεκδίκηση του θώκου.

Τα… καλυτέρα όμως έρχονται για τους νεοδημοκράτες, που χθες αποφάσισαν την οριστική μέρα εκλογής του νέου προέδρου του κόμματος. Η «μητέρα των μαχών» θα διεξαχθεί την Κυριακή 29 Νοεμβρίου και, αν δεν υπάρξει νικητής, θα πάμε σε δεύτερο γύρο μια εβδομάδα αργότερα, στις 5 Δεκεμβρίου δηλαδή. Οι εκλογές αναμένεται να ξεκαθαρίσουν κάπως το τοπίο, με την Ντόρα Μπακογιάννη και τον Αντώνη Σαμαρά να είναι οι επικρατέστεροι για το δαχτυλίδι. Και για να έχουν με κάτι να… ασχολούνται οι επίδοξοι πρόεδροι, είπαν να κάνουν και το έκτακτο συνέδριό τους το Σαββατοκύριακο που μας έρχεται. Κι έχει να γίνει το έλα να δεις…

 

 

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 21:06
Exit mobile version