ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 07:02
MENU CLOSE

Εκδήλωση κατοίκων για την διάσωση του Παγκρατίου

26.11.2009 13:16

Κοινή εκδήλωση για το Άλσος του Παγκρατίου θα πραγματοποιήσουν την Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2009 η «Επιτροπή Κατοίκων του Άλσους Παγκρατίου» και οι « Πολίτες για τη Σωτηρία του Άλσους Παγκρατίου» για την μη περαιτέρω  υποβάθμιση της περιοχής.

Σύμφωνα με τους κατοίκους η πρόθεση του Δήμου είναι «να καταντήσει  το Παγκράτι Λας Βέγκας αδειοδοτώντας άπειρα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος» ενώ στους πεζόδρομους που δημιουργούνται  καλύπτονται  από παρκαρισμένα  δίκυκλα, τραπεζοκαθίσματα και σόμπες για τους θαμώνες.

Οι κάτοικοι καταγγέλλουν επίσης ότι ο πρόεδρος του Β΄ Διαμερισματικού Συμβουλίου αγνοεί συστηματικά τα υπομνήματα τους και αυτή η πράξη τους έχει εξοργίσει. «Η εποχή μας» τονίζουν οι οργανώσεις «χαρακτηρίζεται από περιφρόνηση της δημοτικής αρχής προς τον δημότη αλλά και από γένεση απείρων τοπικών κινημάτων σε όλη την Ελλάδα. Ποιος θα κερδίσει στο τέλος ;  σίγουρα οι πολίτες με τα δίκαια αιτήματά τους».

Καλούν λοιπόν όλους τους Παγκρατιώτες που υποστήριξαν τον αγώνα τους  και επέφεραν την αλλαγή πλεύσης για το Άλσος Παγκρατίου, να συνδράμουν και τώρα στον αγώνα για τη διατήρηση του περιβάλλοντος – όσο απέμεινε- και μιας ανθρώπινης γειτονιάς.

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 02:31
Exit mobile version